Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!

Δόξα το Θεό ξεκινήσαμε και φέτος, έλεγε από μέσα του ο κάθε ποδοσφαιρόφιλος Αγγελοκαστρίτης που περνούσε χθες απ’ την Κακαβαριά και βλέποντας τον επίσημο Αγιασμό της ομάδας για τη φετινή χρονιά, «επί τόπου» στον αγωνιστικό χώρο της ομάδος.
Κι έτσι ακριβώς είναι, μετά τα τεράστια προβλήματα που παρουσιάστηκαν για άλλη μια χρονιά πριν το ξεκίνημα. Γιατί στη σημερινή εποχή με τις καταστάσεις που ζούμε, κάπου χρειάζεται και η βοήθεια του Θεού. Και για να πετύχει μια ομάδα, είναι αναγκαίο το τετράπτυχο «διοίκηση-ομάδα-κόσμος και πίστη». Κι αν σπάσει ένας κρίκος αυτής της αλυσίδας, τότε ξεκινάνε αμέσως τα προβλήματα. Στην περίπτωση του ΑΧΕΛΩΟΥ μέχρι στιγμής η αλυσίδα φαίνεται γερή και πάλι, ώστε να παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί κάθε Κυριακή. Κι Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, να κερδίζουν το σεβασμό των αντιπάλων και της φίλαθλης κοινής γνώμης.
Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν σ’ αυτά τα παιδιά, που έχουν βάλει ξανά στοίχημα να αναγεννήσουν την ομάδα από τις στάχτες της. Σ’ αυτούς που παρά τις περιορισμένες δυνατότητες υπόσχονται ότι θα εξαντλήσουν και την τελευταία ευκαιρία που τους δύνεται. Αυτούς για τους οποίους ο ΑΧΕΛΩΟΣ είναι ακόμα «συναίσθημα και καημός». Η ομάδα έχασε και θα ξαναχάσει από ομάδες όπως η ΑΕΜ Μεσολογγίου. Δε θα κοροϊδέψει, όμως ποτέ, τον φίλαθλο κόσμο που την παρακολουθεί. Αυτό τουλάχιστον υποσχέθηκαν όλοι χθες, όταν το ματσάκι του βασιλικού με τον αγιασμό απ’ του παπά το χέρι, ράντιζε τα καθαρά τους κούτελα.
Καστρινός.
ΥΓ. Τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Λεωνίδα Ζαχαράκη για τον πρόωρο χαμό του εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Αχελώου Αγγελοκάστρου.
Αναλυτικά: Η θλιβερή είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Δοκιμίου Λεωνίδα Ζαχαράκη έχει σκορπίσει θλίψη στο τοπικό μας ποδόσφαιρο. Η οικογένεια του Αχελώου Αγγελοκάστρου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή του Λεωνίδα. Καλό ταξίδι Λεωνίδα στη γειτονιά των αγγέλων.
Με τιμή. Το Δ..Σ. του ΑΧΕΛΩΟΥ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια :