Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Ο ΑΧΕΛΩΟΣ.

Σήμερα κάτω στην «Κακαβαριά» στο γήπεδο του Αγγελοκάστρου στο ξεκίνημα του ΑΧΕΛΩΟΥ για τη φετινή χρονιά, κανένας δεν ονειροβατούσε, ούτε έχτιζε χάρτινους πύργους με μεγάλα λόγια και φαμφάρες προηγούμενων χρόνων. Προσγείωση, συνειδητοποίηση, και προβληματισμός αυτά ήταν τα χαρακτηριστικά που επικρατούσαν, αλλά και πάθος και διάθεση να γίνει φέτος τουλάχιστον σωστή δουλειά.
Μεστές κουβέντες απ’ τον νέο προπονητή που ζήτησε πάνω απ’ όλα, πειθαρχία, δουλειά, και διάθεση για μπάλα, τονίζοντας ότι δεν θ’ αφήσουν καμία ευκαιρία να χαθεί όταν η ομάδα δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά λοιπόν, φέτος, έχουμε την υποχρέωση να στηρίξουμε τον ΑΧΕΛΩΟ όσο ποτέ άλλοτε. Να αγκαλιάσουμε την ομάδα, να πείσουμε και τους πιο δύσπιστους να κατέβουν στο γήπεδο και να κεράσουμε φαρμάκι τον κάθε κακοπροαίρετο και «φλύαρο» αντίπαλο που θεωρεί τον ΑΧΕΛΩΟ Αγγελοκάστρου μια ομαδούλα του χεριού του. Καλή επιτυχία λοιπόν στη νέα προσπάθεια, και καλή αγωνιστική χρονιά σ’ όλες τις ομάδες του νομού.
Κώστας Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :