Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/στρου. ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

Επειδή "όποιος καίγεται στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι" δεν υπάρχουν περιθώρια για χαμόγελα και εφησυχασμούς. Και είναι αναγκαίο ο ΑΧΕΛΩΟΣ να κρατάει "χαμηλό προφίλ" για να μην πιαστεί πάλι στον ύπνο. Η παραμικρή προσπάθεια μεγαλοποίησης του θετικού σήμερα αποτελέσματος (4-2 επί του Προμηθέα ) απειλεί με εκτροχιασμό την ομάδα. Η χρονιά θα πάει καλά μόνο αν οι ποδοσφαιριστές θυμούνται τα…"χαστούκια". Διαφορετικά, θα χυθεί η καρδάρα με το γάλα που έχουν μαζέψει μέχρι σήμερα.
Μετά το ισχυρό ηλεκτροσόκ απ’ το Δοκίμι, οι ποδοσφαιριστές κατάλαβαν ποιοι «πρέπει να είναι» και τι «πρέπει να ζητάνε» στο γήπεδο. Και πρέπει απαραιτήτως οι παίκτες του ΑΧΕΛΩΟΥ να «κλείσουν τα αυτιά τους» στις καφενειακές σειρήνες. Απαγορεύεται αυστηρά να επηρεάζονται από… «υπεραισιόδοξες φωνές» που προκαλούν εφησυχασμό, προεξοφλώντας σίγουρη παραμονή στην κατηγορία. Το πάθημα στα παιχνίδια με Ναύπακτο και Δοκίμι πρέπει να γίνει μάθημα. Απαιτείται ωριμότητα και κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο για να υποσκελιστεί η όποια ποιοτική διαφορά με τους αντιπάλους.
Ούτε δηλώσεις «υπερφίαλες» χρειάζονται. Καθρέφτης είναι το χορτάρι. Κανένας δε δικαιούται να φλυαρεί, πριν εξασφαλιστεί ο αντικειμενικός σκοπός. Κι όταν λέμε κανένας, εννοούμε κανένας…                      Κώστας Καστρινός.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ SITE OLA TA GKOAL.GR
Στις νίκες επέστρεψε ο Αχελώος Αγγελοκάστρου που κέρδισε στην έδρα του τον Α.Ο. Χάλκειας με σκορ 4 - 2. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Γιώργου Ζήκου έφτασε στους 13 βαθμούς, ενώ ο Α.Ο. Χάλκειας έμεινε στους 9.
Οι γηπεδούχοι είχαν δύο πανομοιότυπες φάσεις να σκοράρουν χωρίς να τα καταφέρουν στο 7΄ και στο 27΄ και πήραν τελικά το προβάδισμα στο 33΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Λάμπρος Ζαλοκώστας και αξιοποίησε ο Βασίλης Αλεξάκης. Τρία λεπτά αργότερα ο Λάμπρος Ζαλοκώστας με κοντινό πλασέ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Αχελώο και το 2 - 0 ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στο 62΄ ο Αχελώος φάνηκε να "καθαρίζει" το παιχνίδι, καθώς ο Καραλής με μακρινό σουτ έκανε το 3 - 0. Όμως ο Γιαβρούτας με πέναλτι στο 70΄ και με πλασέ στο 75΄ μείωσε σε 3 - 2 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στο 87΄ ο Λάμπρος Ζαλοκώστας διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 4 - 2, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν επιθετικό φάουλ.

Το φιλμ του αγώνα.
 Σέντρα του Συσοβίτη από δεξιά ο Πελεκάνος ανενόχλητος πιάνει την κεφαλιά που φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.
27΄ Σέντρα του Συσοβίτη από δεξιά ο Λάμπρος Ζαλοκώστας ανενόχλητος έπιασε κεφαλιά ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.
29΄ Κάθετη του Γιαβρούτα στο Δημαρά που κάνει διαγώνιο σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
33΄ Γκολ. Ο Λάμπρος Ζαλοκώστας ανατρέπεται από το Γκιάτα και ο Κέκελος υποδεικνύει το πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Αλεξάκης που ευστοχεί για το 1 - 0.
36΄ Γκολ. Συρτό σουτ του Πελεκάνου ο Διαμαντόπουλος προσπαθεί να διώξει, η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και ο Λάμπρος Ζαλοκώστας με πλασέ κάνει το 2 - 0.
43΄ Σουτ του Πελεκάνου απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Γκιάτας.
49΄ Κάθετη πάσα του Καλαβριζιώτη στο Βαλή που σούταρε άουτ.
52΄ Κάθετη πάσα του Συσοβίτη στο Λάμπρο Ζαλοκώστα που σουτάρει άουτ.
62΄ Γκολ. Σουτ του Καραλή έξω από την περιοχή και αριστερά η μπάλα στο "παραθυράκι" του Γκιάτα για το 3 - 0.
70΄ Γκολ. Ανατροπή του Γιαβρούτα από τον Τσιλίκα ο Κέκελος δείχνει πέναλτι. Ο Γιαβρούτας ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3 - 1.
75΄ Γκολ. Ο Γιαβρούτας κερδίζει τις κόντρες μέσα στην περιοχή και με πλασέ μειώνει σε 3 - 2.
87΄ Γκολ. Σέντρα από αριστερά του Στάθη Ζαλοκώστα ο Λάμπρος Ζαλοκώστας με κεφαλιά κάνει το 4 - 2 με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ.
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Τσιλίκας, Σαγάνας Γ., Μπαμπάτσικος, Μπακογιάννης, Αλεξάκης, Μπούσγος, Σαγάνας Μ., Ζαλοκώστας Λ., Πελεκάνος (69΄ Ζαλοκώστας Ε.), Συσοβίτης (78΄ Καπώνης), Καραλής (63΄ Ρουσογιάννης).
Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Γκιάτας, Διαμαντόπουλος, Βαλής, Πέττας, Μυλωνάς, Αδραχτάς, Ψυχογιός, Κάκκος, Καλαβριζιώτης (69΄ Δεδούσης (89΄ λ.τ. Κυρίτσης)), Γιαβρούτας, Δημαράς (50΄ Μπίμπας).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :