Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/στρου. ΕΣΦΙΞΕ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΘΗΛΙΑ.

Ούτε και σήμερα κατάφερε ο ΑΧΕΛΩΟΣ να εκμεταλλευτεί την έδρα του, να πάρει το παιχνίδι και να σώσει την παρτίδα της μεγάλης κατηγορίας. Έτσι τώρα πάει σε τρίτο παιχνίδι μπαράζ στην έδρα του Αγίου Θωμά στο Μεσολόγγι, με το ενάμιση πόδι στη Β’ κατηγορία, μιας κι εκεί ο αντίπαλος και με ισοπαλία κερδίζει την παραμονή. Με τη θηλιά του υποβιβασμού λοιπόν να σφίγγει όλο και πιο πολύ, ο ΑΧΕΛΩΟΣ παίζει το τελευταίο του χαρτί και ότι βγεί.
Καστρινός.
Το παιχνίδι απο το olatagoal.gr.
Με άνθρωπο της τελευταίας στιγμής το Βασίλη Αθανασόπουλο που με κεφαλιά στο 90΄ έκανε το 1 - 1 ο Αλικυρναϊκός ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και πλέον θα παίξει την παραμονή σε παιχνίδι στην έδρα του, όπου θα πηγαίνει για δύο αποτελέσματα. Ο Αχελώος προηγήθηκε στο παιχνίδι με κεφαλιά του Αποστόλη Μπούτιβα στο 29΄ και κράταγε τη νίκη που τον έφερνε και τη νέα χρονιά στην Α΄ ΕΠΣΝΑ, όμως στο τέλος δεν κατάφερε να κρατήσει την πολύτιμη νίκη.
Ο Αλικυρναϊκός ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ καλά και έχασε μεγάλες ευκαιρίες με το Γαβρίνα στο 1ο λεπτό και το Σακελαρόπουλο στο 5ο. Στο 29΄ ο Αποστόλης Μπούτιβας με τρομερή κεφαλιά έκανε το 1 - 0 και τα δεδομένα της παραμονής έγειραν προς τον Αχελώο. Στο 39΄ και στο 40΄ Λάμπρος Ζαλοκώστας και Γούργαρης έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να σημειώσουν δεύτερο τέρμα και να πάρει ο Αχελώος σαφές προβάδισμα. 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ και δεν άφηναν τους παίκτες του Αλικυρναϊκού να απιλήσουν. Ο Νεκτάριος Ζέρβας είχε μια καλή ευκαιρία στο 53΄ και στη συνέχεια ο Μπότας δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στις προσπάθειες του Λάμπρου Ζαλοκώστα στο 60΄ και του Πάνου Γούργαρη στο 75΄. Ο Αχελώος έδειχνε να ελέγχει, όμως στο 90΄ οι δύο από τις τρεις αλλαγές του Σταμάτη Σαρρή έφεραν την ισοφάριση. Ο Γιώργος Τριφιάτης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Αθανασόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 1. Οι παίκτες του Αλικυρναϊκού πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ και μετά τους πανηγυρισμούς ο Καρατζογιάννης τράβηξε από τα μαλλιά τον πρόεδρο του Αλικυρναϊκού και δέχτηκε την κόκκινη κάρτα. Όμως ο Αλικυρναϊκός έμεινε με 9 παίκτες καθώς ο Μπότας δέχτηκε κόκκινη κάρτα για εξύβριση στο βοηθό Χουλιάρα, ενώ ο Ζέρβας πέταξε ένα μπουκάλι νερό προς την εξέδρα και αποβλήθηκε. Οι άνθρωποι του Αλικυρναϊκού διαμαρτυρήθηκαν ότι ο έμπειρος παίκτης πέταξε το μπουκάλι σε συγγενικό του πρόσωπο για να πιει, όμως ο Καραβασίλης δε μπορούσε εκείνη την ώρα να ελέγξει κάτι τέτοιο. Μετά από περίπου επτά λεπτά που το παιχνίδι συνεχίστηκε τερματοφύλακας στον Αλικυρναϊκό μπήκε ο Κάλτσης, καθώς ο Σταμάτης Σαρρής είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν έγινε κάποια φάση μπροστά στις δύο εστίες και η σειρά οδηγείται σε τελικό παραμονής στο Ενωσιακό γήπεδο το επόμενο Σάββατο.
Το φιλμ του αγώνα.
 Σουτ του Γαβρίνα φεύγει ελάχιστα άουτ.
 Λάθος στην άμυνα του Αχελώου ο Σακελαρόπουλος απέναντι στο Μπούτιβα πλασάρει λίγο άουτ.
 Σέντρα του Στάθη Ζαλοκώστα από αριστερά πλασέ του Τσώνη ο Μπότας αποκρούει με διπλή προσπάθεια.
29΄ Γκολ. Φάουλ του Στάθη Ζαλοκώστα από αριστερά ο Αποστόλης Μπούτιβας μα δυνατή κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Μπότα για το 1 - 0.
33΄ Σουτ του Κάλτση φεύγει λίγο άουτ.
39΄ Πάσα του Στάθη Ζαλοκώστα στο Λάμπρο Ζαλοκώστα που βγαίνει τετ α τετ πλασάρει και ο Μπότας με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει.
40΄ Βαθιά μπαλιά του Στάθη Ζαλοκώστα ο Γούργαρης "τσιμπάει" τη μπάλα πριν το Μπότα αλλά πλασάρει άουτ.
47΄ Κόρνερ του Βασιλείου κεφαλιά του Κάλτση η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.
53΄ Σέντρα του Βασιλείου από δεξιά ο Ρουσογιάννης απομακρύνει, όμως η μπάλα φτάνει στο Νεκτάριο Ζέρβα που από καλή θέση σουτάρει πάνω από το δοκάρι.
60΄ Πάσα του Στάθη Ζαλοκώστα στο Λάμπρο Ζαλοκώστα που σουτάρει και ο Μπότας αποκρούει με διπλή προσπάθεια.
75΄ Σουτ του Γούργαρη μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Μπότας.
83΄ Σέντρα του Αθανασόπουλου από δεξιά κεφαλιά του Γαβρίνα ο Μπούτιβας πρόλαβε και μάζεψε προ του Νεκτάριου Ζέρβα.
90΄ Γκολ. Σέντρα του Γιώργου Τριφιάτη από δεξιά ο Αθανασόπουλος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 1.
91΄ Κόκκινη κάρτα στον Καρατζογιάννη γιατί έπιασε από τα μαλλιά παράγοντα του Αλικυρναϊκού και συγκεκριμένα τον πρόεδρο της ομάδας του Αγίου Θωμά.
92΄ Κόκκινη στο Μπότα για εξύβριση στο βοηθό και στο Νεκτάριο Ζέρβα γιατί πέταξε μπουκάλι στην εξέδρα. Ο Αλικυρναϊκός έχει κάνει και τις τρεις αλλαγές και τερματοφύλακας στα τελευταία λεπτά παίζει ο Κάλτσης.
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Μπούτιβας Μ., Σαγάνας, Ματσίγκας, Ρουσογιάννης, Τσώνης, Μπούτιβας Α., Βαγενάς, Ζαλοκώστας Λ. (81΄ λ.τ. Τσούμαρης), Ζαλοκώστας Ε. (86΄ Καρατζογιάννης), Γούργαρης, Καλοκαίρης Ε.
ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ (Σταμάτης Σαρρής): Μπότας, Τριφιάτης Σ., Κάλτσης, Ζέρβας Γ. (80΄ Κέσκος), Μαντέλος, Φράγκος, Βασιλείου (69΄ Αθανασόπουλος), Μπαλαμπάνης (46΄ Τριφιάτης Γ.), Γαβρίνας, Ζέρβας Ν., Σακελαρόπουλος.


1 σχόλιο :

ΤΕΓΑΣ είπε...

ΕΓΩ ΘΕΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΒΩ ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ