Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/τρου. ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ Η ΚΑΤΑΡΑ.

Ανεκμετάλλευτη για άλλη μία ακόμα φορά έμεινε η έδρα για τον ΑΧΕΛΩΟ. (0-0 με τον Αμφίλοχο). Να υποθέσω η «Κακαβαριά» δημιουργεί την ψυχολογική υποχρέωση της νίκης, που μεταφράζεται σε αλλαγή φιλοσοφίας; Πάντως μόνο τυχαίο δεν είναι ότι η ομάδα «βραχυκυκλώνει» επιθετικά στην έδρα της. Μοιάζει απίστευτο αλλά, όταν αγωνίζεται στην έδρα του ο ΑΧΕΛΩΟΣ πέφτει προφανώς στην ίδια παγίδα που εκείνος στήνει στον αντίπαλο όταν παίζει εκτός έδρας. Και ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, μακριά από το Αγγελόκαστρο ο ΑΧΕΛΩΟΣ μάλλον υιοθετεί ένα ποδοσφαιρικό στυλ που ταιριάζει περισσότερο στα χαρακτηριστικά του φετινού έμψυχου υλικού του. Ο κανόνας όμως λέει πως αν δεν εκμεταλλευτείς την έδρα με αντιπάλους «του χεριού σου» τότε τα πράγματα δυσκολεύουν, και το όραμα για την απευθείας παραμονή στην κατηγορία θα γίνεται όλο και πιο απόμακρο.            Καστρινός.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Χ ΑΠ’ ΤΟ OLATAGOAL.GR.
Το αήττητο σερί των τελευταίων αγωνιστικών διεύρυναν ο Αχελώος Αγγελοκάστρου και ο Αμφίλοχος που αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 0 - 0 στο γήπεδο του Αγγελοκάστρου. Με το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 20 βαθμούς και διατηρούν αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών, ενώ οι παίκτες του Κώστα Γιωτόπουλου έμειναν αήττητοι για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι και έφτασαν τους 29 βαθμούς. Οι δύο ομάδες έδειξαν ότι ήθελαν το "τρίποντο", η καθεμιά για διαφορετικούς λόγους, όμως τελικά αλληλοεξουδετερώθηκαν και πήραν από ένα βαθμό. Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από τη δύναμη και το πάθος και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τέλος. Η μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο 17ο λεπτό. Ο Τσιούνης σούταρε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σελιμάς πλάσαρε από κοντά, αλλά ο Μιχάλης Μπούτιβας απέκρουσε. Στο ημίωρο ο Αποστόλης Μπούτιβας προσπάθησε να βγει απέναντι στον Αργύρη, όμως ο Κάκκος πρόλαβε και κόντραρε. Στο δεύτερο μέρος Αργύρης και Μπούτιβας κράτησαν το μηδέν, με το Στάθη Ζαλοκώστα από κοντά να χάνει το κοντρόλ και να μη νικά τον τερματοφύλακα του Αμφίλοχου και το Μπούτιβα να διώχνει σε κόρνερ του φάουλ του Νάκα στο 87΄.
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Μπούτιβας Μ., Σαγάνας, Μπαμπάτσικος (77΄ Καρατζογιάννης), Ρουσογιάννης, Καλοκαίρης Ν., Βαρβάτος, Βαγενάς, Μπούτιβας Α., Αλεξάκης, Ζαλοκώστας Ε., Καραλής Σ. (46΄ Κοτούμπας).
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Κώστας Γιωτόπουλος): Αργύρης, Καραλής Ε. (83΄ Μπουμπούλης), Λαμπρακόπουλος, Κοκώνης Ε., Κάκκος, Μπακαδήμας, Πανταζή, Παπαστέλιος, Τσιούνης, Νάκας, Σελιμάς (72΄ Κοκώνης Σ.).

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΟΥΝ.ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ!!!!!!!!!!!!!