Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΕΛΑΤΕ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ.

Κι εκεί που λέγαμε ότι το θέμα των φυλακών στο Αγγελόκαστρο έχει ξεχαστεί, ήρθε η φιλολαϊκή «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση, όχι μόνο να ανακαινίσει το θέμα, αλά και να το επισπεύσει, και μάλιστα με ποιο τραγικές συνέπειες για την περιοχή.
Την προηγούμενη βδομάδα βρέθηκε στην περιοχή ο διευθύνων σύμβουλος της Θέμις Κατασκευαστική Α.Ε, Μηχανικός της εταιρείας που έχει αναλάβει όλα τα έργα του Υπουργείου Δικαιοσύνης με αμετάκλητη μάλιστα απόφαση του Υπουργού. Ο κύριος διευθύνων σύμβουλος Σωτ. Σωτηρόπουλος μ’ Αιτωλοκαρνάνικη καταγωγή είναι αυτός που θέλει να προχωρήσει αυτή η διαδικασία και να τρέξει αυτή την υπόθεση λόγο και της εντοπιότητας λέει.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αφού επόπτευσαν το χώρο, έκαναν το τοπογραφικό στην έκταση που έχει παραχωρήσει ο δήμος στο Αγγελόκαστρο και μάλιστα το τοπογραφικό που έγινε είναι για πάνω από 400 στρέμματα. Βέβαια αυτά τα οποία θα αξιοποιηθούν θα είναι 100 αλλά το τοπογραφικό έγινε για να έχουν περισσότερη ευχέρεια. Έγιναν και οι απαραίτητες συναντήσεις των στελεχών της Θέμις Κατασκευαστική Α.Ε τόσο με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αιτ/νίας Χ.Σταρακά όσο και με τον δήμαρχο Αγρινίου Γ.Παπαναστασίου και άλλους τοπικούς παράγοντες.
Άει και σ’ ανώτερα λέμε εμείς στην «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση, που ενώ δεν έχει λεφτά για την παιδεία, βρίσκει όμως λεφτά για φυλακές η μάλλον για κέντρα λαθρομεταναστών, γιατί για εκεί πάει το πράγμα.
Ελάτε να στήσετε τέτοιο εργοτάξιο στο Αγγελόκαστρο και θα περάσετε καλά.
Μπούτιβας Κώστας – Καστρινός.

4 σχόλια :

Ευθύμιος Πριόβολος είπε...

Ο,τι θέλουν οι Αγγελοκαστρίτες Κώστα...Άσε την κυβέρνηση. Γίναμε εχθροί όταν αντιταχθήκαμε... Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα, είπαν. Το θυμάσαι; Δεν είστε Αγγελοκαστρίτες , μας είπαν , γιατί δεν ζέιτε στο Αγγελόκαςτρο... Το θυμάσαι; Προσωπικά έγινα γραφικός με τα άρθρα μου κατα των φυλακών, εξηγώντας αναλυτικά και με επιχειρήματα την αντίθεσή μου... Ε, όχι ! Ας ανοίξουν τα μάτια τους, προ πάντων το μυαλό τους... Δεν ζω στο Αγγελοκαστρο, ζω με το Αγγελόκαςτρο. Και γι αυτο πονάω.... Αυτο φίλε...

Κώστας είπε...

Αδερφέ, επειδή από εμάς σε λογικά πλαίσια το θέμα έχει εξαντληθεί, Εγώ τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει. Ας κοπιάσουνε λοιπόν, κι ας αναμετρηθούν κάποια στιγμή, οι δημοκρατικές κι ελεύθερες συνειδήσεις του Αγγελοκάστρου. Είναι καιρός.

Ανώνυμος είπε...

MHN ANYΣΥΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΤΟΥΤΗ. "ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ".

Ανώνυμος είπε...

Απο τα λογια μεχρι τα εργα απεχει πολυ.στην ΕΛΛΑΔΑ ειμαστε.χαλαρωστε...