Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΚΟΛΥΜΠΗΣΕ - ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ Ο ΑΧΕΛΩΟΣ.













Στο «βούρκο» του γηπέδου του Αστακού πάλεψε κολυμπώντας ο Αχελώος Αγγελοκάστρου και κατάφερε να επιπλεύσει και να τσιμπήσει έναν ακόμα πολύτιμο βαθμό.
Είχε «παλιόκαιρο» που λέει και το τραγούδι, κι αυτός ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού αφού το όντος ωραίο γήπεδο του Αστακού δε προσφέρονταν με τέτοιες καιρικές συνθήκες για μπάλα. Ο «βαρύς» αγωνιστικός χώρος έκανε τα πόδια των ποδοσφαιριστών ασήκωτα κι έτσι τα γκολ και γενικά το καλό θέαμα πνίγηκε στις «λίμνες» του γηπέδου.
Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο και από τις δυο ομάδες με την καλύτερη φάση για τον ΑΧΕΛΩΟ όταν στο 30' ένα σουτ παίκτη του Αχελώου από πλάγια θέση χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αστακού και βγήκε έξω. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε γερά και αποφασιστικά ο Αστακός που παρά τον συνεχόμενο «κατακλυσμό» πίεζε συνέχεια για το γκολ.
Στο 58' εκτέλεσε φάουλ κοντά στη μικρή περιοχή του ΑΧΕΛΩΟΥ αλλά απέκρουσε με υπερένταση ο Μπούτιβας.
Στο 64' ο καλό σούτ από κοντά βγήκε μόλις άουτ.
Στο 70 ο διαιτητής Παναγιωτόπουλος ακύρωσε ως οφσάιντ γκολ του Αστακού, εν μέσω αντεγκλήσεων και στο 78' σε στημένη φάση (φάουλ από σημείο κοντά στη μικρή περιοχή του Αχελώου) η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Για τον ΑΧΕΛΩΟ : στο 75’ ο Μωραϊτης Π. . αντικαταστάθηκε από τον Κωστακιώτη Κ. και στο 90' ο Ζαλόκωστας Λ από τον Σαγάνα Γ.
Η Συνθεση του ΑΧΕΛΩΟΥ : Μπούτιβας Μ. , Βασιλάρης Ι. , Μπούζας Σ. , Κοκώνης Ε. , Καραλής Κ.  Αλεξάκης Β. , Μωραίτης Π. , Ζαλόκωστας Λ., Ζαλόκωστας Ε. , Καρύμπας Π., Αριστόπουλος Α.
Κώστας- Καστρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια :