Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Ο ΨΥΧΩΜΕΝΟΣ ΑΧΕΛΩΟΣ ΦΡΕΝΑΡΙΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΡΙΟ.

Έπεσε απ’ τη γέφυρα ο Ατρόμητος Αντιρρίου στην αναμέτρηση με τον Αχελώο Αγγελοκάστρου στο Αντίρριο και βρέθηκε και σε βάρκα με το ισοπάλο 1-1 στο 95ο λεπτό. Οι Αγγελοκαστρίτες που μπήκαν με «τσαμπουκά» στο γήπεδο σταμάτησαν έτσι την ξέφρενη εφετινή πορεία του Ατρόμητου Αντιρρίου αφού κατάφεραν και αιφνιδίασαν πολύ νωρίς τους γηπεδούχους. Στο 7ο λεπτό ο Πάνος Καρίμπας με αριστοτεχνική εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα απευθείας στα δίκτυα του Καραδήμα σημειώνοντας το 1-0. Και θα μπορούσε να έχει τελειώσει το παιχνίδι ο ΑΧΕΛΩΟΣ αφού έφτασε άλλες δύο φορές κοντά στο 0-2 όταν ο Καρίμπας στο 10΄και ο Αλεξάκης με κεφαλιά στο 20΄ έχασαν γκόλ που δεν χάνονται. Το Αντίρριο στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο αποφασισμένο αλλά η καλοστημένη διάταξη του ΑΧΕΛΩΟΥ δεν επέτρεπε με τίποτα την ισοφάριση, κι έχασε και μια κλασική ευκαιρία στο 77 να διπλασιάσει τα τέρματά του όταν ο Μυλωνάς εξουδετέρωσε ακριβώς πάνω στη γραμμή σούτ του Ζαλοκώστα. Κι όλα αυτά μέχρι το 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, - και παρά τις διαμαρτυρίες του Αχελώου ότι το παιχνίδι έχει λήξει – ο διαιτητής έδωσε φάουλ που εκτέλεσε ο Παπαποστόλου και με κεφαλιά ο Αλεξόπουλος άφησε άγαλμα τον ανήμπορο να κάνει κάτι Μιχάλη Μπούτιβα γράφοντας το 1-1 και κλέβοντας έτσι το βαθμό για το Αντίριο.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤ: Καραδήμας, Ταμπάκης, Παπαδόπουλος (Μυλωνάς Σ. 46΄),Μυλωνάς Χ. Νικολάου, Παπαποστόλου, Παναγιωτόπουλος (46΄Σκανιάς), Γεωργακόπουλος, Αλεξόπουλος, Κάκκος, Ευθυμιόπουλος.
ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου: Μπούτιβας, Κωσταντίνου, Βασιλάρης, Μπέτσικας Καραλής (89΄Σαγανάς), Αλεξάκης (80΄Κοκκώνης), Γιαννιώτης, Ζαλοκώστας Ζαλοκώστας Στ, Καρίμπας (90΄Κωστακιώτης), Αριστόπουλος.
Πολλές φωτογραφίες απ’ το παιχνίδι στο φιλικό site εδώ: nafpaktia news.gr που λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν μπόρεσε να αναμεταδώσει απ’ ευθείας το παιχνίδι όπως είχε προαναγγείλει.
Κώστας – Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :