Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.



Όλα πήραν τη φυσιολογική τους πορεία στα διοικητικά του πρωταθλητή φέτος της Α΄2 ΑΧΕΛΩΟΥ Αγγελοκάστρου.
Έγινε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός με τον πρόεδρο Πάνο Κουτούμπα να μιλάει για τα πεπραγμένα της διοίκησης με εκείνον πρόεδρο στο τιμόνι χωρίς κανένα πρόβλημα.
Έτσι με μερικές εθελούσιες αποχωρήσεις και τις σχετικές προσαρτήσεις νέων μελών το νέο εννεαμελές διοικητικό συμβούλιο του ΑΧΕΛΩΟΥ όπως το καταστατικό του συλλόγου ορίζει συγκροτήθηκε ως εξής:
Κουτούμπας Πάνος Πρόεδρος
Μπέτσικας Δήμος Γεν.Αρχηγός.
Μπούζας Στάθης Αντιπρόεδρος.
Μπούτιβας Μιχάλης Γεν. Γραμματέας.
Αλεξάκης Βασίλης Ταμίας
Κωνσταντίνου Αλέκος Μέλος
Αλιάγας Παναγίωτης Μέλος
Αρωνιάδας Δημήτριος Μέλος
Αλιάγας Λεωνίδας Έφορος υλικού.
Η πρώτη κίνηση του νέου συμβουλίου ήταν να έρθει σ΄ επαφή με τον επί σειρά δύο ετών προπονητή του Αχελώου που τον ανέβασε συνεχόμενα δύο κατηγορίες Γιώργο Καρελάκη. Κι αυτό ήταν το πιο φυσιολογικό. Ο άγραφτος νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι δεν αντικαθιστάς ποτέ έναν προπονητή όταν έχει πάρει δυό πρωταθλήματα συνέχεια. Πικρίες, μικρόψυχα συμπλέγματα, και εκατέρωθεν «στραβομουτσουνιάσματα» παραμερίζονται και στην πορεία βρίσκουν λύση. Σύμφωνα και με τα λεγόμενα του προέδρου Πάνου Κουτούμπα ο Καρελάκης μένει κατά 99% κι εφέτος στον ΑΧΕΛΩΟ. Και σ’ όποιον δεν αρέσει να πάρει «ξίδι» να ξεπεισμώσει λέω εγώ. Κουμάντο σε μια ομάδα κάνει το συμβούλιο και όχι τα Καφενεία. Τέλος.
Μπούτιβας Κώστας (Καστρινός)

8 σχόλια :

panos είπε...

μπραβο αγγελοκαστρακια,ευχες απο με νικες απο οξφορδη

ΑΓΓΕΛΟΚΑΤΡΙΤΗΣ είπε...

O ΚΑΡΕΛΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ.ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΦΡΑΓΚΟ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΚΟΥΣΕ ΤΟ 1% ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο Γ.ΚΑΡΕ(Κ)ΛΑΚΗΣ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΞΙΔΙ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΠ) ΑΣ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΣΤΡΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΚΑΡΕ(Κ)ΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΝ.ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΕΞΩ 99%!!

Χρυσαυγιτης είπε...

Πεστα ρε μεγαλε με το μαλακα που μας εφεραν για να παιζουν αυτοι.

ΡΑΚΙΑΣ είπε...

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΦΥΓΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ.Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ.

ΡΑΚΙΑΣ είπε...

ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ Μ ΑΥΤΟΝ.ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΙΤΣΟΣ ΠΑΛΕΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΑΤΕ.ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ.ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ΟΜΑΔΑ είπε...

ΓΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΛΟΥ,ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ(ΦΙΛΑΘΛΟΙ-ΕΞΟΣΧΟΛΙΚΟΙ)ΟΙ ΟΜΑΔΑ ΒΓΗΚΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΧΑΛΑΛΙ ΜΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ.................................

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΝΑΙΒΕΝΟΥΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ 3 ΗΤΤΕΣ ΣΕ 51 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ(ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ),ΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ