Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.



Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούσε σαν φήμη η σύσταση ενός κόμματος καθαρά Παναθηναϊκού και μετά την απαραίτητη έγκριση από τον Άρειο Πάγο αυτή η σκέψη πήρε σάρκα και οστά. Έπειτα από πρωτοβουλία οπαδών και μελών του Ερασιτέχνη, το «Παναθηναϊκό κίνημα» θα κατέβει στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές ενώ τα ψηφοδέλτια θα καταρτιστούν μέσα στις επόμενες ημέρες.
Το ''Παναθηναϊκό κίνημα'', στο οποίο πρόεδρος είναι ο Αγγελοκαστρίτης Γιώργος Μπέτσικας (Τζίφος) του Αθανασίου θα έχει όπως μαθαίνουμε την άμεση συμπαράσταση του πιο ενεργού κομματιού του Παναθηναϊκού, της «Θύρας 13».
Ο πρόεδρος Γιώργος Μπέτσικας κατέθεσε στον εισαγγελέα του Άρειου Πάγου τον συνδυασμό του κόμματος ενώ στη συνέχεια προχώρησε και στην ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων που υπάρχουν για λογαριασμό του, έχοντας μάλιστα υποψήφιους σε… όλη την Ελλάδα, προκειμένου να… πρασινίσει διαφορετικά όμως τούτη τη φορά η χώρα!
Θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση για τα του νέου κόμματος, κι ας μην ανήκουμε «συλλογικά» στον ίδιο χώρο.
Καστρινός.

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Όλα είναι δυνατά σε τούτη τη χώρα! Δε πιστεύω τίποτα και δεν ελπίζω σε τίποτα. έλεος!

ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ είπε...

ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΛΙΟΗΛΙΘΙΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.ΠΑΛΙΟΚΟΤΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ.

Καστρινός είπε...

Καλά σου λέει φίλε. Προς τι το «Έλεος»; Κάθε υπεύθυνος, νομοταγής Έλληνας πολίτης βάση συντάγματος έχει το αυθαίρετο δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Αυτό ορίζει η ένια της Δημοκρατίας.

Unknown είπε...

ΠΑΝ.ΚΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΡΕΕΕ