Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ.



Σε «θαύμα» του προστάτη του χωριού τους «Παντοκράτορα» αποδίδουν οι Αγγελοκαστρίτες την Διακήρυξη της Δημοπρασίας δημόσιου έργου στο Αγγελόκαστρο έπειτα από αρκετά χρόνια. Πρόκειται για τη Δημοπρασία του πολυαναμενόμενου έργου αποχέτευσης του Πρώην Καποδιστριακού Δήμου Αγγελοκάστρου που «μάλλιασε η γλώσσα μας» εδώ και χρόνια για τη υλοποίησή της, και που ανήγγειλε σήμερα ο δήμος Αγγρινίου.

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Αγρίνιο, 16 Μαΐου 2012 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση: Χαρ.Τρικούπη 10
30 100 Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο
Τηλ.: 2641 0 22495, 2641 3 60302
FAX: 2641 0 48498
Δημοπρατείται στις 24 Ιουλίου, το έργο ¨Αποχέτευση Αγγελοκάστρου¨ μετά την έγκριση των όρων δημοπράτησης από τη Δ.Ε.Υ.Α.Α.
Ο προϋπολογισμός του έργου, ανέρχεται στα 5.922.45,00 € χρηματοδοτείται από το ΕΠΠΕΡΑΑ και από ίδιους πόρους της Δ.Ε.Υ.Α.Α. και εντάσσεται στο συνολικό σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για την προστασία του περιβάλλοντος και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
Συγκεκριμένα, πρόκειται να επιλυθούν οριστικά προβλήματα αποχέτευσης στις Τοπικές Κοινότητες Αγγελοκάστρου, Κλεισορρευμάτων και Λυσιμαχείας, καθώς σύμφωνα με την Τεχνική Έκθεση του έργου, θα κατασκευαστούν τα κεντρικά αποχετευτικά δίκτυα στις περιοχές αυτές και θα συνδεθούν με τις Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων Αγρινίου.
Έτσι θα σταματήσουν τα λύματα να διοχετεύονται ανεπεξέργαστα στο περιβάλλον και ιδιαίτερα στη λίμνη Λυσιμαχία.
( Πληροφορίες από το χωριό αναφέρουν ότι λαμπάδες για το θαύμα δεν έχουν ανάψει ακόμα, γιατί υπάρχουν επιφυλάξεις ότι πρόκειται περί προεκλογικού τεχνάσματος το όλο επιχείρημα.)
Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :