Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΙΦΟΥΝΑΣ Ο ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΑΡΩΣΕ ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΜΕ 4-0 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.


Ο Εφετινός Αχελώος Αγγελοκάστρου.
Μπούτιβας Μ., Κωνσταντίνου Δ., Ζαλοκώστας Ε., Σαγάνας, Καραλής Κ., Αλεξάκης, Ευθυμίου, Ζαλοκώστας Λ., Προβίδας, Μπούτιβας, Ρουσογιάννης.

Μόνο ντέρμπι απ’ τα παλιά δεν ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας της φετινής χρονιάς του Αχελώου με τον Π.Α.Ο.Κ Καλυβίων για το Κύπελλο Αιτ/νιας. Σαν σίφουνας πέρασε μέσα απ’ τους «γείτονες» και τους κατατρόπωσε με το επιβλητικό 4-0, Σκορπίζοντας στους φιλάθλους του χαρά, κι ελπίδα για τη νέα χρονιά στη μεγαλύτερη φέτος κατηγορία. Ρεπορτάζ για τη μεγάλη νίκη, σε νεότερη ανάρτηση. Κώστας.

Κι ο Ευθύμιος Πριόβολος είπε...
Φίλε Κώστα, καλησπέρα.
Πήρα το γράμμα σου και μαζί την απάντησή σου με λίγα έμμετρα και μεστά λόγια. Δεν θα σταθώ σ’ αυτά. Όπως είδες δεν ασχολείται και κανένας. .. Η αγωνία, η αβεβαιότητα, η απογοήτευση των ημερών και η ύπουλη κατάθλιψη που ελλοχεύει , ειδικά στις ψυχές των νέων ανθρώπων , δεν παλεύονται εύκολα. ..
Σήμερα σου γράφω για ν’ αδράξω την ευκαιρία με την ιστοσελίδα σου και να συγχαρώ τους νέους του χωριού μας, οι οποίοι μέσα από τον ιστορικό μας σύλλογο αθλούνται και αγωνίζονται. Κι όταν νικούν, και νίκες μάλιστα περήφανες, καταξιώνονται περισσότερο και σώζουν την ελπίδα σε ένα χωριό απελπισμένο από πολλά. Δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, καίτοι προσωπικά αγαπώ την άσκηση και τον αθλητισμό ( άλλωστε γνωρίζεις πως πέρασα στη γυμναστική ακαδημία κι ύστερα τα παράτησα). Όμως νιώθω την ανάγκη να πω μπράβο σε αυτά τα παιδιά, να τα επαινέσω, με την ευχή, το «ευ αγωνίζεσθαι » να γίνει τρόπος του βίου τους και δρόμος της σκέψης τους . Είναι οι αυριανοί «μεγάλοι» του χωριού μας, της κοινότητάς μας. Ναι, της κοινότητά ς μας, φίλε, και όχι του «διαμερίσματος». Αυτό να αισθανθούν, τη διαφορά να υποψιαστούν κι αυτή να κατορθώσουν . Αυτό είναι άθλημα. Αλλά αυτοί μπορούν, είναι αθλητές.
Σε χαιρετώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :