Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Μια ακόμη επιλογή ανανέωσης από το Δ. Σταμάτη....


Μια ακόμη επιλογή ανανέωσης από το Δ. Σταμάτη εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο στο πρόσωπο του νεαρού Περιβαλλοντολόγου Ηλία. Κοτούμπα . Το στέλεχος της γαλάζιας νεολαίας με όραμα για τον τόπο του συμμετάσχει ενεργά στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Αγρινίου για να γυρίσει σελίδα στα δημοτικά δρώμενα η περιοχή και να αποκτήσει προοπτική ανάπτυξης και κοινωνική συνοχή! Ο Ηλίας μεγάλωσε σε μια πολιτική οικογένεια αφού ο πατέρας του Παύλος Κοτούμπας έχει εμπειρία στο θεσμό της αυτοδιοίκησης καθώς διατέλεσε Αντινομάρχης επί θητείας Δ. Σταμάτη και μέσα από μια οικογενειακή παράδοση στην αυτοδιοίκηση και στο κόμμα που ξεκινούσε από την εφηβική ηλικία ο Ηλίας δημιούργησε πολιτικά αντανακλαστικά και ήρθε η ώρα να αναπτύξει τις δυνάμεις του στο νέο αυτοδιοικητικό πεδίο!

αναδημοσίευση απο www.paronetol.blogspot.com

12 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Κατά παράδοση λοιπόν από μικρός στα κόλπα της μάσας ο πιτσιρικάς. Να μη χαθεί το σόι και ο Σταματοσυφερτός.

Καστρινός είπε...

Φίλε είναι ντροπή να εκφράζεσαι έτσι (και μάλιστα ανώνυμα) για έναν νέο άνθρωπο, που παίρνει το ρίσκο και ξεκινάει σε δύσκολες εποχές για κάθε πολιτική ανάμειξη, την ενασχόλησή του με τα κοινά. Σκέψου το λίγο καλλίτερα και θα δεις ότι έχω δίκιο, μ’ αυτά που έχουν δει τα μάτια μας στον τόπο μας, από τα κατ’ επάγγελμα λαμόγια του Αγγελοκάστρου.

Ανώνυμος είπε...

Καστρινέ είναι αλήθεια ντροπή να εκφράζεται έτσι ο 8:31 για ένα πολιτικό σύστημα που έχει ρημάξει τον τόπο μας τόσα χρόνια και τώρα παν να το συνεχίσουν και δεν είναι δική σου ντροπή που τους στηρίζεις και εκφράζεσαι με τον ίδιο τρόπο για τους πολιτικούς της δικής σου περιοχής?

Ανώνυμος είπε...

1) Δεν έκανα εγώ το πρώτο σχόλιο (αν θες πιστεψέ το, εμένα σκασίλα μου)
2)Αυτό που έγραψες μπορεί να λέει πολλά για σένα, για μένα όμως δε λέει τίποτα γιατί μπορεί να αναφέρεσαι σε συγκεκριμένες πλευρές...
3) Αυτό που εύκολα διακρίνει κάποιος στο μπλογκ σου είναι οι συμπάθειες σου και οι εμμονές σου...

Καστρινός είπε...

Βρε φίλε ούτε συμπάθειες εκφράζω ούτε εμμονές, ούτε δικό μου είναι το Blog. Βλέπεις ότι έχεις πέσει σε όλα έξω. Τα δικά μου τα Blog είναι Ο ΠΕΙΡΑΤΗΣ: http://agelkas.pblogs.gr/ και ο Καστρινός: http://kastrinos.pblogs.gr/ και που δεν έχουνε καμία σχέση με τα blog που ξέρεις.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως είναι άξιο απορίας που γράφεις σχεδόν όλα τα αρθρα και τα σχόλια αυτού του μπλογκ εσύ...
Και ναι έχεις δίκιο δεν είναι σαν τα μπλογκ που έχω συνηθίσει... είναι πολύ κατώτερα!

Ανώνυμος είπε...

Τα δικά σου μπλογκ είναι πολύ κατώτερα (για να αποφύγουμε τυχων παρεξηγήσεις)

Καστρινός είπε...

Αν είναι έτσι ρε φίλε μην μπαίνεις να τα διαβάσεις. Εγώ τι άλλο να σου πω;

panos tiligadas είπε...

LIAKO KALI TYXI,GIA MENA MAKAPI NA BGEIS PROTOS KAI AMA EIMOUNA STO XOPIO 8A SE PSIFIZA TO KSEREIS OXI GIA TO STAMATI OUT GIATI EISAI NEA DIMOKPATIA (TO PIASES TO YPONOOUMENO ANWNIME) ALLA NA MIN PAREKSIGIESE META AMMA STI LEEI KANENAS GIATI KSERIES EMEIS POU EIMASTE MAKPIA TA BLEPOUME TA KATANTIA POU MAS XOSANE OLOI TOUS,

Ανώνυμος είπε...

Δηλωση του Θ. Πάγκαλου: «Η απάντηση στην κατακραυγή κατά του πολιτικού κόσμου για το πως φάγατε τα λεφτά, είναι αυτή: Σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε όλοι μαζί. Σας διορίσαμε. Σε μια εξευτελιστική για τη χώρα κατάσταση. Διπλασιάσαμε το κόστος του δημοσίου».

αυτο ειναι το Πασοκ.

Ανώνυμος είπε...

Ευλογημένη ώρα.! Έρχεται στην Αθήνα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας.!
Ολιγοήμερη επίσκεψη εργασίας στην Αθήνα πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή, μετά από πρόσκληση του κ. Θεόδωρου Πάγκαλου, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Γεώργιος Παπανδρέου.
Τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Παπανδρέου βρισκόταν στις ΗΠΑ όπου είχε διαβουλεύσεις με πολλούς επισήμους της Αμερικανικής κυβέρνησης όπως ο αντιπρόεδρος κ. Τζό Μπάιντεν.
Εν τω μεταξύ, η επίσκεψη Παπανδρέου έχει προκαλέσει την αντίδραση των κομμάτων της Αριστεράς και άλλων οργανώσεων που καλούν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας. Το πρωί της Πέμπτης μάλιστα, ακτιβιστές κρέμασαν την σημαία του ΠΑΜΕ στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.
Ο κ. Παπανδρεόυ, τον οποίο θα υποδεχθεί στο αεροδρόμιο,ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, θα καταλύσει στο κεντρικό αθηναικό κτίριο του Μεγάρου Μαξίμου και το απόγευμα θα συναντηθεί με τον κ. Ραγκούση για ολιγόωρες διαβουλεύσεις.
Το βράδυ, ο Ελληνας πρωθυπουργός θα ξεναγηθεί στην Ακρόπολη και στη συνέχεια θα παρακαθίσει σε δείπνο, που θα του παραθέσει ο Αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως κ. Θεόδωρος Πάγκαλος.
Για τις ανάγκες της επίσκεψης του Ελληνα πρωθυπουργού έχει ήδη επιστρατευθεί η μπάντα του Δήμου Αθηναίων ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν ήδη αρχίσει να αναπτύσονται στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος σε συνεργασία με τις Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες που έχουν αναλάβει και την φύλαξη του Ελληνα πρωθυπουργού κατά την παραμονή του στη χώρα μας.
Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να γίνει δεκτός με τιμές αρχηγού κράτους.

Ανώνυμος είπε...

Πού κρύφτηκαν τα ρετάλια - "επαναστάτες" των "Δεκεμβριανών";
Θυμάστε το Δεκέμβρη του 2008; Τότε που οι κουκουλοφόροι ανενόχλητοι έκαιγαν την Αθήνα επί τρεις μέρες.
Εξέγερση της νεολαίας την χαρακτήρισαν αυτή την καραμπινάτη προβοκάτσια οι καθεστωτικοί μηχανισμοί, οι συριζαίοι, οι "αριστεριστές", οι ποικίλοι ανένταχτοι διανοούμενοι και φυσικά οι επαγγελματίες αντιρατσιστές.!Οι ύμνοι και τα παραληρήματα της ..."αριστεράς πολυτελείας" ήταν τέτοιοι που κατέγραφαν τα "Δεκεμβριανά" σαν τη μεγαλύτερη "εξέγερση" της νεώτερης ελληνικής ιστορίας.
Να θυμίσουμε επίσης ότι τα όργανα της καθεστωτικής προπαγάνδας δεν υμνολογούσαν, απλώς, την "αντικαθεστωτική εξέγερση" (από αυτά τα όργανα διδάχτηκε και ο ΓΑΠ που μας δολοφονεί σήμερα …αντικαθεστωτικά!), αλλά και ανέλαβαν την καθοδήγηση των "Δεκεμβριανών", προτρέποντας μάλιστα τους μαθητές να κάνουν …ρεσάλτο στα αστυνομικά τμήματα…
Πρώτη φορά στην ιστορία η Αθήνα είχε καταληφθεί, και αφεθεί ανενόχλητη, στους "εξεγερμένους" επί μέρες και το μόνο που απέμενε σαν κατακάθι ήταν στάχτες και αποκαΐδια.
Ούτε μια ιδέα, ούτε μια πολιτική συγκρότηση, ούτε μια αγωνιστική μαγιά, ούτε μια αγωνιστική κληρονομιά, ούτε μια οργάνωση ζωής.
Μόνο στάχτες και φωτιές…
Πού βρίσκονται αλήθεια όλοι αυτοί οι υμνητές, οι καθοδηγητές και οι "εξεγερμένοι" κατά του καθεστώτος;
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τους πείραξε, κανένας στρατός δεν τους τσάκισε, κανένας δεν φυλακίστηκε από το καθεστώς για την "εξέγερση", αντίθετα πήραν εύσημα και ύμνους, ΠΟΥ βρίσκονται;
ΠΟΥ βρίσκονται όλοι αυτοί οι "επαναστάτες", οι καθοδηγητές και υμνητές τους ΣΗΜΕΡΑ που η Ελλάδα στενάζει κάτω από την μπότα των διεθνών κέντρων εξουσίας, σήμερα που τα κυβερνητικά ανδρείκελα δολοφονούν ανελέητα και βάρβαρα ολόκληρο τον ελληνικό λαό, λεηλατούν και αποτεφρώνουν την ελληνική κοινωνία;
Τότε πυρπόλησαν τα πάντα και ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ αντικαθεστωτικά, σήμερα μπροστά στα πελώρια κυβερνητικά εγκλήματα έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους και έχουν τρυπώσει στα λαγούμια τους…