Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΝΕΚΡΟΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΤΕΥΟΥΝ.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση.
Είχαμε χρόνια να δούμε νεκρούς σε διαδηλώσεις, και αυτό εκτός από θλιβερό είναι και άκρως επικίνδυνο.
Χάθηκε ο έλεγχος, σαλτάραμε τελείως, ή μήπως ήταν όπως λένε προβοκάτσια.
Αν πρόκειται για έργο ανόητων αντιεξουσιαστών που πέταξαν μολότοφ νομίζοντας ότι έτσι καταπολεμούν το σύστημα, το κρίμα επάνω τους. Αφήνουν πίσω τους μια χώρα έκπληκτη μπροστά στο γεγονός, εκτός από τους νεκρούς. Μια χώρα ετοιμοθάνατη σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας της.
Σ’ αυτή τη χώρα πάντα υπήρχανε ρουφιάνοι και ληστές και προβοκάτορες, και σε πολλές ιστορικές στιγμές αυτού του τόπου αλλά πάντοτε η ίδια η κοινωνία τους απέβαλε.
Τώρα λεβέντες έφτασε του ΕΛΛΗΝΑ η ώρα, πάνω από τον Παπανδρέου τον Σαμαρά και όποιον άλλο.
Τώρα θα πρέπει να λογοδοτήσουν όλοι τους που φέρανε τη χώρα μας στα άκρα. Τα άγρια αντιλαϊκά μέτρα, φέρνουν και την ανάλογη αντίδραση του κόσμου που δεν ανέχεται να γίνει πιο φτωχός και τα λαμόγια πάντα να πλουτίζουνε.
ΜΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΝΕΚΡΟΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΤΕΥΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.
Τα λέει όλα εξ άλλου των ανέργων το πανό της φωτογραφίας, που φωτογράφησα έξω απ’ το Πολυτεχνείο το πρωί.
Εφημερίδα το ΚΑΣΤΡΟ. Κώστας Μπούτιβας.

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

"Στη συγκέντρωση σήμερα στις 20:00 έξω από την καμμένη Marfin ξέρετε πόσοι μαζευτήκαμε??? Το πολύ 50 άτομα!!Θυμάμαι ότι αντίστοιχα για τον αλέξη γρηγοροπουλο είχε πλημμυρίσει το σύνταγμα από κεριά και ανθρώπους...Δεν..

Kαταλαβαίνω..δηλ. πίο αδικοχαμένος και αθώος ήταν εκείνος από το κυοφορούμενο...που γνώρισε τη σάπια κοινωνία μας πρωτού καν ζήσει σε αυτή...?
Πόσο κατευθυνόμενοι ξεφτίλες είμαστε τελικά..."

Στον Γρηγορόπουλο μαζεύτηκε τόσο κόσμος γιατί εκεί ήταν αστυνομικός(ειδικός φρουρός) ο αυτουργός. Είναι γνωστό σε όλους τι κόλλημα έχουν όλοι με τους συνανθρώπους μας αυτούς που κανουν απλά την δουλειά τους(χωρίς να λέω ότι την κάνουν όλοι όπως πρέπει. Παντού υπάρχουν τα μαύρα πρόβατα)Στο χθεσινό τραγικό περιστατικό ήταν αναρχικοί- δειλοί αλήτες, αυτοί που έκαναν μια εξίσου αποτρόπαια πράξη. Αυτοί δεν έχουν πρόσωπο... δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιο κλάδο..." Ειναι και...λιγο αριστεροι φασιστες που δεν πρεπει να τους κρινει η ελληνικη κοινωνια.

Κώστας είπε...

Άιντε πάλι τα ίδια. Ρε φίλε ανώνυμε ξανά τα ίδια τσαμπουνάμε έτσι έκανε εκείνος κι έτσι ο άλλος . Έχουμε πόλεμο ορέ το καταλαβαίνεις, κι εγώ στο στρατό σαν αξιωματικός έμαθα πώς άμα στην μάχη πας διχασμένος πάει και τελείωσες την έχασες. Καμία άλλη κριτική από μένα. Κώστας.