Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ.

Μετά την έκτακτη γενική συνέλευση με τη συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου του χωριού που πραγματοποιήθηκε σήμερα 21/8 στο Δημαρχιακό μέγαρο του Αγγελοκάστρου, βγήκε λευκός καπνός, και Δημιουργήθηκε προσωρινή διοίκηση, με σκοπό να δώσει αγώνα με το χρόνο προκειμένου  η ομάδα του ΑΧΕΛΩΟΥ Αγγελοκάστρου να συμμετέχει και πάλι μετά από  εξάχρονη απουσία, στα τοπικά πρωταθλήματα του νομού.

Ο ΑΧΕΛΩΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΟΝ.


ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ.ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

Καλείτε ο  φίλαθλος κόσμος του Αγγελοκάστρου σήμερα Τετάρτη 21/8 στις 19:00 στην αίθουσα του Δημαρχείου για ενημέρωση και γενική συνέλευση σχετικά με την επανένταξη και την συμμετοχή της ομάδας στα τοπικά πρωταθλήματα.

Καλούνται όσοι θέλουν να συμβάλλουν σε αυτή την (ιερή) νέα προσπάθεια για το καλό του χωριού και της νεολαίας του , να παραστούν  στην συνέλευση- ενημέρωση του ΑΧΕΛΩΟΥ.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ έξω απ’τα γήπεδα ο ΑΧΕΛΩΟΣ. 

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ.

Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο του χωριού κάνει μερίδα φίλων του Αχελώου Αγγελοκάστρου να βγει μπροστά με σκοπό την επανένταξη της ομάδας στα τοπικά πρωταθλήματα, με παιδιά μόνο του χωριού. Υπάρχουν αρκετά παιδιά τώρα στο χωριό λέει η ανακοίνωση που έχουν όνειρο να υπερασπιστούν την τέως κραταιά φανέλα του ΑΧΕΛΩΟΥ.

Έξη χρόνια είναι πολλά να μένει η ομάδα του Αγγελοκάστρου μακριά απ’ τα τοπικά πρωταθλήματα.

Ας τρέξει ο φίλαθλος κόσμος του χωριού, και η τοπική κοινοτική αρχή, να βοηθήσει σ’ αυτή την προσπάθεια , και να βρεθεί  η τιμημένη φανέλα του ΑΧΕΛΩΟΥ Αγγελοκάστρου ξανά στα γήπεδα όλου του νομού.

Ο ΑΧΕΛΩΟΣ ξαναδηλώνει ΠΑΡΟΝ. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Με Μεγάλη συμμετοχή ο 2ος Αγώνας Δρόμου, στο Αγγελόκαστρο.

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές αθλητών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Αυγούστου ο 2ος Αγώνας Δρόμου με ονομασία: «Το Αγγελόκαστρο τρέχει».

Τις απονομές και τα μετάλλια στους δρομείς επέδωσαν, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αγγελοκάστρου, Παναγιώτης Κοτούμπας, ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου, Χρήστος Ζαρκαβέλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Παναγιώτης Γιαννιώτης και ο εφημέριος π. Θεμιστοκλής Σωτηρόπουλος.

Οι αποστάσεις των διαδρομών ήταν 300 μ. 600 μ. και 1000 μ. ενώ συμμετείχαν συνολικά 138 άτομα: παιδιά του Δημοτικού, του Γυμνασίου του Λυκείου και ενήλικες. Στον συντονισμό των αθλητών και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα βοήθησαν, ο Γυμναστής, κ. Νικόλαος Σώκος, η κα Κωνσταντίνα Αλεξάκη, Πρόεδρος καθώς και τα μέλη, Πέττα Γεωργία και Φιλλέρη Αγγελική, από τον Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Αγγελοκάστρου. Σημαντική ήταν και η προσφορά του γιατρού του χωριού, Κων/νου Ποσονίδη και των τοπικών χορηγών.

Την αθλητική εκδήλωση διοργάνωσαν ο Δήμος Αγρινίου, μαζί με την Κοινότητα Αγγελοκάστρου, τον Σύλλογο Αγγελοκαστριτών Αθήνας και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αγγελοκάστρου, με Αφετηρία και Τερματισμό την κεντρική πλατεία Αγγελοκάστρου.

1η κατηγορία: Νήπια- Πρωτη & Δευτέρα Δημοτικού

1ος Καπλάνης Ιωάννης, 2ος Σώκος Βάϊος, 3ος Καλτσάς Αχιλλέας

2η κατηγορία: Τρίτη & Τετάρτη Δημοτικού

1ος Λούκας Νικόλαος, 2ος Σώκος Γεώργιος, 3ος Ανδριόπουλος Δημήτριος

3η κατηγορία: Πέμπτη & Έκτη Δημοτικού

1ος Σώκος Απόστολος, 2ος Κατσαντώνης Δημήτριος, 3ος Καραγιάννης Ηλίας

4η κατηγορία: Γυμνάσιο - Λύκειο αγοριών

1ος Κωνσταντίνου Γεώργιος, 2ος Αλεξόπουλος Παναγιώτης, 3ος Κωνσταντής  Άγγελος 

5η κατηγορία: Γυμνάσιο - Λύκειο κοριτσιών

1η Κατσαντώνη Μαριάννα, 2η Λουκά Μαρία

6η κατηγορία: Ενηλίκων Ανδρών

1ος Σινανάϊ Σαιμίρ, 2ος Σώκος Νικόλαος, 3ος Καραγιάννης Δημήτριος

7η κατηγορία: Ενηλίκων Γυναικών

1η Κολονέλου Βασιλική, 2η Πυλλά Μαριάννα, 3η Αρωνιάδα Σοφία

Ευχαριστούμε την κα Κωνσταντίνα Αλεξάκη, Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Αγγελοκάστρου, για τις φωτογραφίες, τις πληροφορίες και τα αποτελέσματα του αγώνα, καθώς και την κα Αγαθή Κατωπόδη.


 

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Το Αγγελοκαστρο τρέχει.


Η κοινότητα Αγγελοκάστρου μαζί με την Περιφέρεια Δυτικής Ελάδας , τον Σύλλογο Αγγελοκαστριτων Αθήνας και τον Σύλλογο γονέων & κηδεμόνων Δ.ΣΑγγελοκάστρου διοργανώνουν τον 2° Αγώνα δρόμου με ονομασία : Το Αγγελοκαστρο τρέχει.

Αφετηρία - Τερματισμός κεντρική πλατεία Αγγελοκάστρου.

Ώρα έναρξης19:30

Θα υπάρχουν δώρα και μετάλλια!! 
Δηλώστε συμμετοχή:
6976278538
6944807320