Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

Πέμπτη με χαιρετάς στο Τσουμαρέϊκο το στενό, τα λέμε είπες Κώστα, Καληνύχτα. Όλα σε προβλεπόμενα όρια, μέσα σε χρόνους που εμείς ορίζουμε. Νομίζουμε!
Παρασκευή απόγεμα με το τρακτέρ σου, σε μέρος σημαδιακό, που σε απόσταση ούτε χιλιομέτρου, τρείς χωριανοί πήγανε πλακωμένοι από τρακτέρ. Καταραμένο μέρος; Τι να πω! έχασες το παιγνίδι της ζωής, στου τρακτεριού σου το αβάστακτο το βάρος.
Πάνω σε μια στιγμή, το ίδιο σου το αγαπημένο εργαλείο, σταμάτησε και σου ’κοψε τον χρόνο.
Σε μια στιγμή όλα γράφονται, δεύτερη δεν υπάρχει, ούτε επανάληψη καμία ούτε διόρθωση. Και η κακιά στιγμή δεν έχει επιστροφή, δεν έχει γειά σου φίλε.
Θα σε δω στην άλλη βάρδια, καλό ταξίδι φίλε, τα λέμε Γιάννη καληνύχτα.
Μπούτιβας Κώστας – Καστρινός.

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

KALO TAXIDI THEIE GIANNH..NA EINAI ELAFRI TO XOMA POU THA SE SKEPASEI..O THEOS NA ANAPAYSEI THN PSIXH SOY...STO KALO THEIE..

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ..ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΩ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ .. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΩ ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΛΕΓΑ ΠΑΝΤΑ.. ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΙΚΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΣΟΥ ΚΛΟΥΒΑ..ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ.. ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΘΕΙΕ.. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ! ΑΝΤΙΟ, ΘΕΙΕ ΓΙΑΝΝΗ..!!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ είπε...

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΗ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΑΦΗΣΑ ΣΤΙΣ 14.04.2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 20,00, ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΟΥ ΑΚΟΎΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΨΈΜΑ. ΕΎΧΟΜΑΙ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ. Ο ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ
18.04.2015 - 17,00

Kalliroi Betsika, είπε...

Αυτά είναι τα προβλήματα που δε λύνονται Κώστα...καλό του ταξίδι

Ανώνυμος είπε...

Τα σιλιπιτιρια.Μού στην οικογένια και σε όλους στο χωριογιομας για τι πενθούμε όλοι για εσένα που έφυγες τόσο γρήγορα Καλό ταξίδι Γιάννη. Απόστολος Αρωνιαδας