Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/τρου. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

Η «τυπική διαδικασία» απέναντι στον πρωτοπόρο ΟΜΗΡΟ μέσα στο Νιχώρι ολοκληρώθηκε μ’ αξιοπρέπεια. Στο εξής, κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Αρχής γενομένης από το κομβικό παιχνίδι στη «Κακαβαριά» με το Καινούργιο. Μόνο με νίκη σ΄αυτό το παιχνίδι έχεις ελπίδες. Το αγωνιστικό τμήμα επιβάλλεται να κάνει την «υπέρβαση» για να πετύχει το αυτονόητο. Δηλαδή, να σώσει την ομάδα στη πιο κακή ποιοτικά χρονιά των τελευταίων χρόνων.
Επειδή τα πράγματα βρίσκονται σε οριακό σημείο, απαγορεύεται οποιαδήποτε απώλεια βαθμού από δω και πέρα μέσα στο Αγγελόκαστρο. Όποιος δε διαθέτει το ψυχικό σθένος για να πολεμήσει, έχει την ευκαιρία να δηλώσει ανήμπορος και να αποχωρήσει. Κανένας δεν πρόκειται να ζητήσει ευθύνες από ένα τίμιο στρατιώτη, που παραδέχτηκε την λιποψυχία του πριν τις μεγάλες μάχες. Αντίθετα, η κριτική θα είναι αυστηρή απέναντι σε όσους προτάσσουν το ατομικό τους συμφέρον πάνω από το ομαδικό και δε συμβάλλουν στο 100% των δυνατοτήτων τους για να πετύχουν το στόχο να σωθεί η ομάδα.
Λόγω της κατάστασης συναγγερμού, ο κόσμος παραβλέπει τα «κακώς κείμενα». Υποτίθεται ότι τα «στραβά μάτια» γίνονται για το καλό του ΑΧΕΛΩΟΥ. Αυτό το καλό, όμως, δεν έχει έρθει ακόμα. Υπάρχει, μάλιστα, κίνδυνος να μετατραπεί σε ταφόπλακα για την ίδια την ύπαρξη του συλλόγου. Επειδή, λοιπόν, τα περιθώρια στενεύουν δεν υπάρχει άλλο κουράγιο ούτε για λόγια. Στο εξής, όποιος δεν εκπληρώσει τις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις προς την ομάδα θα αποβληθεί μιας διά παντός απ΄τη συνείδηση των Αγγελοκαστριτών φιλάθλων. Ασυλία κανένας. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.  Καστρινός.
                      ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ SITE ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ.
Δυσκολεύτηκε ο Ομηρος Νεοχωρίου να κάμψει την αντίσταση του Αχελώου Αγγελοκάστρου
. Η ομάδα του Δημήτρη Θεδοσίου κέρδισε με σκορ 3-1 και διατήρησε τη διαφορά των 5 βαθμών από τον δεύτερο Ναυπακτιακό Αστέρα.Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 35' όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι σε σουτ του Γιαννιώτη με το ημίχρονο να τελειώνει 0-0.Στο 55' το παιχνίδι διακόπηκε για 20 περίπου λεπτά καθώς τραυματίστηκε ο Κούσουλας. Το 1-0 έγινε στο 57' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αποστολίδη με το 2-0 να σημειώνει ο Φράγκος στο 81'. Ο Αχελώος μείωσε σε 2-1 με γκολ του Λ.Ζαλοκώστα με το τελικό 3-1 να σημειώνει ο Φράγκος στο 88'
Ομηρος Νεοχωρίου (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ταράτσας, Καπώνης (59' Φράγκος), Τσιρώνης, Ζηνεμπής, Κάκκος, Τσάμης, Λαγός, Καλύβας, Τσιφοπανόπουλος (78' Βαλτογιάννης Κ.), Αποστολίδης, Κούσουλας (55' λ.τ.Σεραφίγκος)
Αχελώος Αγγελοκάστρου (Ανδρέας Τσιλίκας): Κουβέλης, Φούντας, Μπούζας, Μπετσικας (82' Μπακογιάννης), καραλής, Ρουσογιάννης, Γιαννιώτης, Ζαλοκώστας Ε., Αλεξάκης (55' λ.τ. Ψαθάς), Ζαλοκώστας Λ., Ματζανάς (76' Κουρσάρης). http://www.olatagoal.gr/

2 σχόλια :

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΕΤΣΙΚΑΣ είπε...

ΑΧ ΚΩΣΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΣΕΝΑ?ΠΑΛΙ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΑΝ.ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΕΛΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ.ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΠΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ.ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΩ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ.ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕΝΟΥΝ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ.

Καστρινός είπε...

Ρε φίλε τα ίδια λέμε. Κακά τα ψέματα είναι μερικά παιχνίδια που έχεις προγραμματίσει ότι εκ των πραγμάτων θα τα χάσεις. Το ότι μπόρεσες και τα έπαιξες στα ίσα και δυσκόλεψες τον αντίπαλο, το έγραψα, στάθηκες με αξιοπρέπεια. Αυτό τα λέει όλα. Το μεγάλο ζητούμενο όμως είναι οι βαθμοί όπως λες κι εσύ. Αφήνεις λοιπόν αυτό το παιχνίδι πίσω, σαν μια τυπική διαδικασία που ούτος η άλλος ολοκληρώθηκε, και προχωράς για το μεγάλο στόχο. Η ομάδα πρέπει να παραμείνει στη κατηγορία και θα μείνει.