Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου. ΠΑΓΩΣΕ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΟ.


Λουτρό με παγωμένο νερό έκανε στους φιλάθλους του ο ΑΧΕΛΩΟΣ για μια ακόμα φορά, ξεκινώντας το 2014 με μια απογοητευτική ακόμα ήτα με 4-1 απ’ τον Αμβρακικό Λουτρού. Αν και προηγήθηκε στο 5ο λεπτό βρέθηκε στο 25ο να χάνει 2-1 και αφού έχασε και πέναλτι στις αρχές του 2ου ημιχρόνου, τα άλλα ήταν φυσικό επακόλουθο.
Δεν χάθηκε, βέβαια ο κόσμος θα μου πείς από μια εκτός έδρας ήτα. Έχουμε φέτος δει και χειρότερα. Η δε σωτηρία της ομάδας θα κριθεί από πολλούς ακόμα αγώνες εντός κι εκτός έδρας, και στο τέλος λέει «ξυρίζουν» το γαμπρό. Το γεγονός όμως ότι ο κόσμος του ΑΧΕΛΩΟΥ που πάει στο γήπεδο και γυρίζει πίσω τις περισσότερες φορές με κατεβασμένα τα μούτρα, δε μπορεί να αγνοηθεί. Κάποια στιγμή πρέπει να δοθούν καθαρές απαντήσεις. Θα μου πεις από ποιόν; Στο ποδόσφαιρο εκ των πραγμάτων, οι επιτυχίες πιστώνονται σε αυτούς που έχουν την ευθύνη και αποφασίζουν. Όπως, αντίστοιχα, χρεώνονται και οι αποτυχίες.
Ας βγεί κάποιος ορε ν’ απαντήσει. Να πει δυό κουβέντες. Δεν υπάρχει συμβούλιο δεν υπάρχει κανένας; Δυο λόγια για τον κόσμο!
Κάναμε λάθος σχεδιασμό; Νομίζαμε ότι εύκολα θα παραμείνει στη κατηγορία η ομάδα; Τα κάναμε όλα σωστά και φταίει ο Τσιλίκας που δεν μπορεί να αξιοποιήσει το υλικό που έχει στα χέρια του; Φταίνε τα παλιόπαιδα οι ποδοσφαιριστές; Κάποια στιγμή, κάποιος πρέπει να απαντήσει στο κόσμο. Η αλήθεια ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.
Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :