Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ.


Θα επανεξεταστεί λέει, η απόφαση για την κατάργηση του Γυμνασίου Καλυβίων και η συγχώνευσή του με το 2ο Γυμνάσιο Αγρινίου, στα πλαίσια του «Καλλικράτη». Θα ξανά ασχοληθούν με το θέμα οι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Παιδείας που έχουν γίνει δέκτες των έντονων αντιδράσεων της τοπικής κοινωνίας καθώς και των παρεμβάσεων βουλευτών, της δημοτικής αρχής Αγρινίου και του «Χαμόγελου του Παιδιού». Μάλιστα για το θέμα θα υπάρξει μες τη βδομάδα συνάντηση εκπροσώπων των τοπικών κοινοτήτων και της σχολικής κοινότητας του Γυμνασίου με τους παράγοντες του υπουργείου Παιδείας για το θέμα απ’ όπου θα διαφανούν του υπουργείου οι προθέσεις. Εφημερίδα το ΚΑΣΤΡΟ.

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Τι σ’ έπιασε ρε Κώστα με το κολογυμνάσιο, Αφού ξέρεις καλά ότι ήτανε μια τελειωμένη ιστορία. Εξ άλλου οι φίλοι σου το φτάσανε εκεί.

Κώστας είπε...

Ποιοι φίλοι μου ρε Καραγκιόζη και παπάρια. Τι κρύβεστε πίσω απ’ την ανωνυμία και δεν μιλάτε ποτέ σας ανοιχτά. Εσείς που ζείτε εκεί και ξέρετε τα πράγματα γιατί δεν καταγγέλλεται τα γεγονότα ανοικτά. Έχετε «πέρδικο» που λέγαν και οι παλιοί; βγείτε λοιπόν και πέστε μας ονόματα. Δεν βαρεθήκατε μια ζωή σ΄ αυτό τον τόπο να μας το παίζεται και λούφα και παραλλαγή. Ούστ από δω ρεμάλια, σκερδελέδες.

Ευθύμιος Πριόβολος είπε...

Θερμά συγχαρητήρια στον κύριο "Ανώνυμο" για τον χαρακτηρισμό του για ένα Σχολείο, όποιο κι όπως κι αν είναι κι όποια εξέλιξη πάρει! Αυτή είναι μία παράμετρος. Όμως το μέτρο των κρίσεών μας για κάθε Σχολείο πρέπει να είναι η ιερότητα του χώρου και του θεσμού, που θεμελιώνεται στην πανανθρώπινη ευαισθησία ότι εκεί φοιτούν παιδιά και κάθε Σχολείο υπάρχει για τα παιδιά. Γι' αυτό και στο διάλογο για τα προβλήματα ενός Σχολείου δεν χρησιμοποιούμε ποτέ τέτοιους χαρακτηρισμούς. Δεν συζητάμε για τα παιδιά μας και καλούμε στο τραπέζι του διαλόγου τον πισινό μας. Κρίμα αγαπητέ "ανώνυμε".

Κώστας είπε...

Είδες φίλε μου συμπεριφορά. Γιατί; Για μία είδηση απλή. Να προσπαθούνε σώνει και καλά να σε βγάλουν απ’ τα ρούχα σου. Σκέψου να εκθέταμε και άποψη. Αμ εκείνο οι φίλοι σου. Τι να πω ρε αδερφέ, σίγουρα ο άνθρωπος δεν στέκει στα καλά του.

Ανώνυμος είπε...

ta lamogia ha mas fane to sxoleio poy agapisame