Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ.

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Οι λεονταρισμοί δημάρχων που ο Δήμος τους έχει Ίδη τεθεί σε ημερομηνία λήξεως τύπου κ. Ρουσογιάννη δεν εγγίζουν κανέναν αγαπητέ μου. Να ζήσετε να τον θυμόσαστε τον πρώην Δήμο σας.
7 Σεπτέμβριος 2008 2:55 μμ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ.
Δεν συνηθίζω ν’ απαντάω σε ανώνυμους, δεν είναι εξ’ άλλου στις αρχές μου. Σ’ εσένα όμως αλητήριε που απ’ την ανωνυμία καλυπτόμενος ήρθες να ρίξεις δηλητήριο, σ΄ εσένα ερπετό όποιος κι αν είσαι, ένα μονάχα θα σου πω. Εδώ και 4000 χιλιάδες χρόνια έχει επιβιώσει αυτός ο τόπος, κι ας πέρασαν χιλιάδες πάνω του αλλαγές. Γιατί το Αγγελόκαστρο λασποθρεμένε ούτε οι νόμοι το ανέδειξαν, ούτε τα κυβερνητικά τερτίπια εποχών. Το γέννησε η ίδια η ιστορία, από το αίμα ηρώων που ποτίσανε το χώμα του, και η απέραντη αγάπη των κατοίκων του, και που είναι αυτή που αιώνια θα το συντηρεί. Γιατί ο κάθε τόπος ανιστόρητε δεν είναι τα γραφεία του Δημαρχείου του, μα οι ανθρώπινες ψυχές που αποτελούν αυτόν. Και είναι το Αγγελόκαστρο μες τις ψυχές και τις καρδιές πολλών ανθρώπων, γι ‘αυτό δεν πρόκειται ποτέ για να χαθεί.
Ούστ από δώ.
Κώστας Μπούτιβας.

2 σχόλια :

ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ είπε...

Πολύ σωστό το σχολιό σου φίλε Κώστα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΥΣΠΕΡΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΕΤΟΧΗ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ
ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΣΤΕ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΔΗΜΟΣ..