Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2


Εντονες είναι οι αμφιβολίες και οι αντιδράσεις σχεδόν σε όλους τους δήμους του νομού μας από τους τοπικούς παράγοντες για το σχέδιο Καποδίοστριας 2.
Οι περισσότεροι δήμοι πραγματοποίησαν εντός της εβδομάδας έκτακτα δημοτικά συμβούλια με αποκλειστικό θέμα τη συζήτηση για το νέο νομοσχέδιο.
Πρώτος ο Δήμος Αιτωλικόυ αντέδρασε με την απόφαση του Ι.Τ.Α. (Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης) να ενωθεί με τον δήμο Μεσολογγίου. Υστερα από συζητήσεις στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την δημιουργία ενός μεγαλύτερου δήμου Αιτωλικού με την εισχώρησει των Οινιάδων και του Αγγελοκάστρου. Δύσκολα φαίνεται να δέχεται ο δήμος Οινιαδών ενώ από τον δήμο Αγγελοκάστρου δεν υπάρχει καμια ουσιαστική παρέμβαση για το συγκεκριμένο θέμα.
Πολλά τα προβλήματα και στους δήμους Μακρυνείας και Αρακύνθου ο οποίοι σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου μετά από έντονες συνεδριάσεις είναι ετοιμοί να ξεκινήσουν τις κοινητοποιήσεις για να προστατεύσουν τους δήμους τους.
Σε αυτές τις αντιδράσεις ο δήμος Αγγελοκάστρου παραμένει αμέτοχος.
Γιατί?
Μήπως θα πρέπει το δημοτικό συμβούλιο να συνεδριάσει και να πάρει κάποια απόφαση?
Μήπως θα πρέπει όλοι να παλέψουμε για να παραμείνει ο δήμος Αγγελοκάστρου αυτόνομος?
Μήπως ήρθε η ώρα να ξεσηκωθούμε και εμείς?

Ηλίας Π. Κοτούμπας

11 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ είπε...

ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ!!!

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ..

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ..

Ανώνυμος είπε...

Εσυ φίλε μου το βιολι βιολακι σου.Τηλεόραση δεν βλέπεις? internet δεν έχεις?
Πως θα μείνει ο Δήμος Αγγελοκάστρου με μαγικό κόλπο.Η ιστορία αυτή έχει λήξει.Ο Δήμος Αγγελοκάστρου δυστηχώς θα πάει σο Μεσολόγγι αφού δεν έγινε καμία ενέργεια για να πάει στο Αγρίνιο.Και μην γράφεται ρε παιδιά σαν ανώνυμοι, ντρέπεται κανείς?

Ιωάννης Ε Μήλας

ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ είπε...

Το θέμα είναι εμείς τι κανούμε??
Καθόμαστε και περιμενουμε που θα μας στείλουνε??
Διαβασε να δεις τι γίνετε στους άλλους δήμους του νομού μας που έχει ξεσηκωθεί ο κόσμος??
Εμείς σαν δήμοτες του δήμου Αγγελοκάστρου τι πρέπει να κάνουμε??
Ας προσπαθήσουμε όλοι και ότι προκύψει..

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ο Δήμαρχος έπρεπε απο καιρό να έχει πάει να βρεί τον δήμαρχο Αγρινιου κ.Μοσχολιό και μαζί να φροντίσουν την ένταξη του Αγγελοκαστρου στον δήμο Αγρινίου χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα ουτε και οι Μεσολογγίτες ούτε κανένας,καθώς επίσης ο Δημαρχος ο ίδιος θα έπρεπε να παρουσιάσει το έργο στον Δήμαρχο Αγρινίου που λέγεται Άξονας σύνδεσης της πόλης του Αγρινιου με την Ιόνια οδό διαμέσου Αγγελοκαστρου και έπρεπε να έχει φροντίσει ώστε το Αγγελοκαστρο να αποτελεί πύλη εισόδου και εξόδου της πόλης του Αγρινιου σε μερικά χρόνια.Δυστηχώς όμως ο φίλος και καλός άνθρωπος δήμαρχος Αγγελοκαστρου δεν το έχει πως να το κάνουμε? Εχει πολ΄υ σημαντικότερες δουλειές να κάνει...τσάπα,μπαζώματα,σκαψίματα,εξυγίανση εδάφους κτλ και δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με αυτά.ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ 14 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ........ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

To θέμα είναι όμως ότι ο σημερινός δήμαρχος εκτός από καλός άνθρωπος και οικογενειάρχης δεν είναι λαμόγιο και δεν τρώει λεφτά από το δήμο όπως κάνανε καποιοι άλλοι..
Τώρα το αν το χει για δήμαρχος αύτο το κρίνει ο κόσμος στις εκλογές και το απέδειξε.
Και επειδή όπως όλα δείχνουν οι δήμοι θα παραμείνουν έτσι όπως είναι αν δεν κατέβει ο σημερινός δήμαρχος το ΠΑΣΟΚ έχει ήδη καταλήξει σε ένα πολύ δυνατό όνομα από το χώρο του ΠΑΣΟΚ για τον δήμο μας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΜΗΝ ΤΡΕΦΕΤΕ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙ,ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ Ο ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΣΑΣ?Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ,ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Όταν οι αγγελοκαστρίτες σταματήσουν να γεμίζουν τις καφετέριες του Αγρινίου,πάψουν να είναι τεμπέληδες και βγάλουν απο πάνω τους τη νοοτροπία του "χωριάτη",τοτε να διεκδικήσουν και Δήμο και τα παντα.Μέχρι τότε έχουν δρόμο μακρύ μπροστά τους.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΛΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΥΑΖΕΣΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΔΙΧΝΕΙΣ ΤΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ(ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΟΙ)ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ!ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΟΣΙΑ ΣΟΥ!