Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

ΚΑΛΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ Αγγελοκάστρου.

Όλα σε χρώμα γκρίζο και σε τοπίο θολό κινούνταν μέχρι χθες οι εξελίξεις στον ΑΧΕΛΩΟ Αγγελοκάστρου.  Μία ομάδα που πάντα πάλευε για να σταθεί στα πόδια της, αλλά ποτέ δεν προκάλεσε αντιπάθειες. Ένας αθλητικός σύλλογος απ’ τους παλιότερους του νομού, που "ανάγκασε" τους Αιτωλοακαρνάνες φιλάθλους με τη συμπεριφορά του στους αγωνιστικούς χώρους, να τον βλέπουν με κάτι παραπάνω από απλή συμπάθεια, και που τώρα βρίσκονταν στο χείλος της  καταστροφής. Η παραίτηση του περσινού Δ. συμβουλίου της ομάδας, και η αποτυχημένη δυό φορές προσπάθεια για σύγκληση γενικής συνέλευσης έφεραν τον ΑΧΕΛΩΟ στα πρόθυρα της διάλυσης.
Κι όμως για μια φορά ακόμα όπως συμβαίνει πάντοτε σ’ αυτό τον τόπο, ο «Παντοκράτορας» έκανε το θαύμα του.  Ο παραιτηθείς πρόεδρος Δήμος Μπέτσικας, μπροστά στο αδιέξοδο πήρε πίσω την απόφασή του να μην ασχοληθεί με την ομάδα, κι όλα πήραν ξανά τη φυσιολογική τους πορεία στη γενική συνέλευση του Συλλόγου. Έτσι με μερικές εθελούσιες αποχωρήσεις και τις σχετικές προσαρτήσεις νέων μελών το νέο διοικητικό συβούλιο του ΑΧΕΛΩΟΥ συγκροτήθηκε ως εξής:
Πρόεδρος: Δημοσθένης Μπέτσικας
Αντιπρόεδρος: Ευστάθιος Μπούζας

Γενικός Γραμματέας: Γεώργιος Λούκας
Γενικός Αρχηγός: Βασίλειος Κασιδιάρης
Έφορος Υλικού: Τρύφωνας Χήρας
Μέλη: Παναγιώτης Πανάκιας, Δήμητρα Καραλή, Γεώργιος Κατσαδούρος.
Τέλος καλό, όλα καλά, και πάλι στα πεπραγμένα του ΑΧΕΛΩΟΥ  για την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά. Δηλώθηκε η ομάδα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Αιτωλ/νιας, Βρέθηκε προπονητής και είναι ο Χρυσοβαλάντης Ζώης, και πια στο νέο Δ.Σ επικρατεί αναβρασμός για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Την Πέμπτη 10 Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία μετά τον Αγιασμό της ομάδας, στις 7 το απόγευμα κάτω στην Κακαβαριά.
Και κάτι σαν επίλογος. Κουμάντο σε μια ομάδα κάνει το εκλεγμένο συμβούλιο και όχι τα Καφενεία.
Μπούτιβας Κώστας – Καστρινός.      

Δεν υπάρχουν σχόλια :