Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου. ΚΑΤΙ «ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ» ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.

Σε κάποια πράγματα που χαλάνε, η επισκευή, και η επιδιόρθωση, είναι εύκολη. Αν σου χαλάσει για παράδειγμα το ψυγείο φωνάζεις τον μάστορα και το φτιάχνει. Αν δεν φτιάχνεται, πας στον Κωτσόβολο για καινούργιο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα το λύσεις το πρόβλημα. Με την ποδοσφαιρική ομάδα όμως δεν είναι το ίδιο.  Δεν υπάρχουν ειδικοί που να διορθώνουν εύκολα τις βλάβες. Είναι απλό και σχεδόν σίγουρο: Τέτοιου είδους  "βλάβες" στο ποδόσφαιρο δεν διορθώνονται γιατί  ο "μάστορας" ο προπονητής στον πάγκο ότι ήτανε να κάνει το έκανε, και αποτέλεσμα μηδέν. Και τότε μπαίνουν τα μεγάλα ερωτήματα. Τώρα τι γίνεται;

Όμως κανείς δεν παίρνει κάτι περισσότερο από ότι δικαιούται και κανείς δεν έχει εισπράξει λιγότερα με βάση αυτά που αποδίδει. Σε ένα μεμονωμένο παιχνίδι μπορείς να αδικηθείς απ’ το αποτέλεσμα ή και να ευνοηθείς σύμφωνα μ’ αυτό που έπαιξες. Σε τόσους αγώνες όμως να μην μπορείς να ξεφύγεις «ρούπι» απ’ τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας κάτι «χαλασμένο» υπάρχει σίγουρα. Και δύσκολα η βαθμολογία κάνει λάθος. Άραγε  σωστά είναι εκεί που είναι στον πάτο της βαθμολογίας ο ΑΧΕΛΩΟΣ

Επειδή όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα ούτε ο πρώτος γύρος και τίποτα ακόμα δεν έχει κριθεί και επειδή οι ομάδες είναι ζωντανοί οργανισμοί που πάνω απ’ τις αντοχές τους και τα όρια τους, βλέπεις πολλές φορές να αναζωογονούνται  ο ΑΧΕΛΩΟΣ πρέπει να παλέψει με νύχια και με δόντια μέχρι τέλους. Έχει ακόμα χρόνο κι ευκαιρία για να αποφύγει τις περιπέτειες.    Καστρινός.
 
Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ nafpaktianews.gr
Εύκολο απόγευμα είχε ο Α.Ο. Χάλκειας με αντίπαλο τον Αχελώο Αγγελοκάστρου στο ΔΑΚ Αντιρρίου . Η ομάδα του Ανδρέα Καλαβριζιώτη κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ με τον Κάπο που ήταν από τους κορυφαίους  αγώνα. Στο 21’ Ο Καλαβρουζιώτης θα διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του ύστερα από ωραία προσπάθεια θα μπεί στην περιοχή και με πλασέ θα νικήσει τον Μπούτιβα. Στο 67’ ο Παγανιάς με κοντινό πλασέ θα διαμορφώσει το τελικό 3-0.
Το φίλμ του αγώνα:
2’ Βαθιά μπαλιά του Διαμαντόπουλου σουτ του Ψυχογιού μπλοκάρει ο Μπούτιβας.
7’ΓΚΟΛ Εκτέλεση φάουλ του Αλπμάνη κεφαλιά του Κάπο η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στα δίκτυα 1-0.
13’ Ο Καλαβρουζιώτης φεύγει μόνος του  σουτάρει η μπάλα άουτ.
14’ Ωραία μπαλιά του Αλμπάνη στον Παγανιά σέντρα του δεύτερου μόνος του ο Γιαβρούτας πιάνει αέρα.
21’ΓΚΟΛ Ατομική προσπάθεια του Καλαβρουζιώτη μπαίνει στην περιοχή πλασάρει η μπάλα στα δίκτυα 2-0.
28’ Εκτέλεση φαόυλ του Κουτούμπα  με εξωτερικό φάλτσο διώχνει σε κόρνερ ο Γκασούκας.
34’ Μακρυνό σούτ  Ψυχογιού διώχνει ο Μπούτιβας σε κόρνερ.
37’ Ωραία προσπάθεια του Γιαβρούτα  μπαίνει στη περιοχή πλασάρει  απέκρουσε ο Μπούτιβας.
39’ Σούτ από σαράντα μέτρα του Καλαβρουζιώτη  η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
40’ Ο Γιαβρούτας μπαίνει από δεξιά στη περιοχή κάνει τη σέντρα ο Μπούτιβας χάνει τη μπάλα διώχνουν οι αμυντικοί.
55’Συρτή σέντρα του Ζαλοκώστα Ελ. Διώχνει σε κόρνερ ο Κυρίτσης  πριν η μπάλα φτάσει στο Καλαοκαίρη Ελ.
57’ Εκτέλεση φάουλ του Καζανά κεφαλιά ψηλοκρεμαστή του Καλαβρουζιώτη διώχνει σε κόρνερ ο Μπούτιβας.
67’ΓΚΟΛ Κόρνερ του Ψυχογιού η μπάλα περνάει από πολλά σώματα σούτ στο δεύτερο δοκάρι του Παγανιά η μπάλα στα δίκτυα.
85’Ωραία προσπάθεια του Καλοκαίρη μπαίνει στη περιοχή πλασάρει αποκρούει ο Γκασούκας.
86’ Απευθείας κόκκινη στον Καλοκαίρη Ν.
Α.Ο. Χάλκειας (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Γκασούκας, Κάπο, Διαμαντόπουλος, Μυλωνάς (58’ Δαδάνης), Καζανάς, Παγανιάς (76’ Μαργαρίτης),Ψυχογιός, Κυρίτσης, Καλαβρουζιώτης, Γιαβρούτας, Αλμπάνης (69’ Χαντζηαντρέου).
Αχελώος Αγγελοκάστρου (Ανδρέας Τσιλίκας): Μπούτιβας, Σαγάνας, Βαγενάς, Καλοκαίρης Ν., Βαρβάτος, Ρουσογιάννης, Ζαλοκώστας, Ρόμπολας (46’ Καρφής), Κουτούμπας (46’ Χήρας), Καλοκαίρης Ελ..

Δεν υπάρχουν σχόλια :