Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου. ΑΠ’ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

Μετά από 7 αγωνιστικές, ο ΑΧΕΛΩΟΣ δεσπόζει πια στον πάτο της βαθμολογίας εγκλωβισμένος σε αλλεπάλληλα προβλήματα. Το όραμα μιας «μεσαίας» ομάδας  χάθηκε, ο «τσαμπουκάς» της έδρας απαξιώθηκε και οι προσδοκίες για μια άνετη τουλάχιστον παραμονή στη μεγάλη κατηγορία άρχισαν να χρεοκοπούν. Μπήκε πια απ’ ότι φαίνεται για τα καλά στο τούνελ μιας εφιαλτικής πραγματικότητας,  με φιλάθλους που έχουν περιδιαβεί το κατώφλι μάλλον της αδιαφορίας πια.
Ο φίλαθλος του ΑΧΕΛΩΟΥ αισθάνεται βαθιά προδομένος από τα «δικά του παιδιά», που περίμενε με το ταλέντο τους να καθορίσουν μια αξιοπρεπή πορεία της ομάδας. Και ταυτόχρονα, νιώθει απογοητευμένος διότι κανένας παράγοντας απ’ ότι φαίνεται μέχρι στιγμής δεν μπορεί ν’ αλλάξει λίγο το σκηνικό. Η περηφάνια του Αγγελοκαστρίτη φιλάθλου έχει πιάσει πάτο. Οι όποιες ανοχές άρχισαν να εκμηδενίζονται και η παραμικρή επιτυχία της ομάδας φαντάζει ως όαση στην έρημο.
Και δεν είναι όμως μόνο αυτά … Έχοντας χάσει τον προσανατολισμό τους άπαντες, έφτασαν σε σημείο κάποιοι να μου γράφουν να μην ξανασχοληθώ γιατί είναι μάταια πια η σωτηρία της ομάδας.
Όχι ρε μάγκες! Και θα ελέγξουμε, και θα ψαχτούμε, και θα γκρινιάξουμε για ότι στραβό γίνεται, και κανένας δε θα μας βουλώσει το στόμα, με το πρόσχημα ότι ο ΑΧΕΛΩΟΣ τελείωσε πια. Ο ΑΧΕΛΩΟΣ  έχει ομάδα να σωθεί, και θα σωθεί.
Καστρινός.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ SITE aitosports.gr.
Νίκη με σκορ 3-0 για την ΑΕΜ επί του τοπικού Αχελώου για την 7η αγωνιστική με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Ρισβά που σημείωσε και τα δυο από τα τρία τέρματα για την ομάδα του. Καλύτεροι καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με τέρμα του Ρισβά μόλις στο 2΄ της αναμέτρησης 0-1. Οι γηπεδούχοι δυο λεπτά πριν την συμπλήρωση των 45΄θα μείνουν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Παπουτσή με δεύτερη κίτρινη κάρτα.Στο 51΄ο Αχελώος θα φτάσει κοντά στην ισοφάριση με τον Καραλή από στημένη μπάλα, με τον Καραδήμα να την βρίσκει όσο πρέπει και αυτή να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι.Δυο λεπτά αργότερα στο 53΄η ΑΕΜ θα διπλασιάσει τα τέρματα της, με πλασέ του Ντρούκα από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από κόρνερ του Νικολόπουλου 0-2. Για να έρθει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ρισβάς, μετά από σουτ του Ρούση που θα προσκρούσει στο δοκάρι να κάνει το τελικό 0-3. Σπουδαίας βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας νίκη για την νεανική ομάδα του Μεσολογγίου, ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού της προσεχής Τετάρτης 28/10 κοντρα στον Ναυπακτιακό Αστέρα στο Μεσολόγγι.
Οι κυριότερες φάσεις του παιχνιδιού:
2΄γκοολ για την ΑΕΜ, σουτ έξω από την περιοχή του Ρισβά 0-1.
7΄επέλαση από αριστερά του Ρισβά, πάσα στον Πλαστήρα πλασέ, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μπούτιβας.
21΄σουτ του Ντρούκα αουτ.
22΄σέντρα Ρισβά, με τους Πλαστήρα και Πασπαλιάρη να μην προλαβαίνουν την μπάλα, με παρέμβαση ο Βαγενάς θα απομακρύνει τον κίνδυνο για την ομάδα του.
43΄δευτερη κίτρινη κάρτα κόκκινη για τον Παπουτσή, με δέκα για το υπόλοιπο του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι.
51΄μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραλή, με τον Καραδήμα να βρίσκει την μπάλα με τα ακροδάχτυλα και αυτή να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι.
52΄σουτ του Ρισβά στο δοκάρι του Μπούτιβα.
53΄γκοολ για την ΑΕΜ, κόρνερ του Νικολόπουλου, πλάσε πάνω στην κίνηση του Ντρούκα και 0-2.
67΄μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΜ, στην κόντρα Ρισβάς και Ρούσης, με τον πρώτο να επιλέγει να τελειώσει μόνος του την φάση, το πλασέ θα περάσει άουτ.
75΄σουτ του Βρέτα, ελάχιστα άουτ από το δοκάρι.
92΄γκοολ για την ΑΕΜ, κούρσα από αριστερά του Βαλή, προσποίηση του Ρισβά με τον Ρούσση να στέλνει την μπάλα με σουτ στο δοκάρι, το ριμπάουντ ο Ρισβάς και 0-3.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γκιάφης, Ασημάκης και Κουτρουμάνος.
ΑΧΕΛΩΟΣ: (Ανδρέας Τσιλίκας)Μπούτιβας, Καλοκαίρης, Μαντέλος (35΄Σαγανας), Βαγενάς, Αυφαντής, Ρουσογιάννης, Καραλής (65΄Τσουμάρης), Ζαλοκώστας, Παπουτσής, Τσώνης, Ζαλοκώστας Χ.
ΑΕΜ: (Δημήτρης Ξηρός) Καραδήμας, Πασπαλιάρης, Παναγιωτόπουλος, Παλιάτσας, Μπαλαμπάνης, Δάρδας (77΄Βρέτας), Αυτζής, Ντρούκας (70΄Βαλής), Πλαστήρας (60΄Ρούσης), Νικολόπουλος, Ρισβάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :