Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/τρου: ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΒΑΘΜΟ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΔΡΑ.

Ο φετινός ΑΧΕΛΩΟΣ δεν μπορεί να ζει σε συννεφάκια παλαιότερων καλών εποχών διότι τα δεδομένα φέτος είναι τελείως διαφορετικά, αλλά μόνο προσπαθώντας κάθε αγωνιστική για την επιβίωση και τη σωτηρία στην κατηγορία, επιτυγχάνοντας και κάποιες μικρές υπερβάσεις όπως η σημερινή εκτός έδρας ισοπαλία στην Αμφιλοχία με τον τοπικό Αμφίλοχο.
Ούτε νομίζω ότι έχει και κανένα νόημα στην παρούσα φάση να συζητάμε ξανά και ξανά για τις τυχόν αποτυχίες της ομάδας. Ο ΑΧΕΛΩΟΣ συνεχίζει να ζει, προσπαθεί να επιβιώσει και να βγει όρθιος από την κρίση. Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει, αλλά τουλάχιστον το παλεύει με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει
Το θετικό είναι ότι τουλάχιστον ο Αγγελοκαστρίτης γνήσιος φίλαθλος δείχνει να αντιλαμβάνεται τι πραγματικά συμβαίνει. Γι’ αυτό και εκτιμά ακόμη και τα μικρά, ταπεινά και πολλές φορές στοιχειώδη (όπως η σημερινή ισοπαλία) που μπορεί να κάνουν οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πρέπει πάντα, τουλάχιστον να ιδρώνουν, να μοχθούν και να ματώνουν. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να διαφυλαχθεί σαν κόρη οφθαλμού στην προσπάθεια του ΑΧΕΛΩΟΥ για να παραμείνει όρθιος, όπως επίσης και η βοήθεια των φιλάθλων στην έδρα του, το πιο ισχυρό όπλο που θα χρειαστεί για να παραμείνει η ομάδα στη κατηγορία.
Καστρινός.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠ’ ΤΟ ΑΦΙΛΟΧΙΩΤΙΚΟ SITE e-maistros.gr
Σε ένα μέτριο ποιοτικά και αγωνιστικά παιχνίδι, Αμφίλοχος και Αχελώος Αγελλοκάστρου μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με τελικό αποτελέσαμε 0-0.
Σουτ ο Πανταζή αποκρούει ο Μπούτιβας.
15΄Σουτ του Μάνθου έξω από την περιοχή, μόλις άουτ.
27΄Σουτ του Ζαλοκώστα Στ,. στο οριζόντιο δοκάρι του Αργύρη.
36΄Κεφαλιά του Ζαλοκώστα Στ., πάνω στη γραμμή αποκρούει ο Πανταζής.
40΄ Σουτ του Τσούνη, αποκρούει έξοχα ο Μπούτιβας 
41΄Σουτ του Τσούνη, σε κενό τέρμα άουτ.
54΄Δυνατό σουτ του Ζαλοκώστα Λ., στο κάθετο δοκάρι του Αργύρη.
82΄Σουτ του Πασπαλιάρη, μόλις άουτ.
85΄Σουτ του Γεωργίου, άουτ.
93΄ Φάση διαρκείας στην περιοχή του Αχελώου, σουτ του Μιχαλόπουλου, διώχνουν οι αμυντικοί σε κόρνερ.
Στο 89΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπαμπάτσικος Θ. διότι έπιασε τη μπάλα με τα χέρια ανακόπτοντας την επίθεση του αντίπαλο παίχτη έξω από τη μεγάλη περιοχή.
Διακριθέντες:
Αμφίλοχος: Πανταζής, Μιχαλόπουλος, Γεωργίου,
Αχελώος: Μπούτιβας, Ζαλοκώστας Στ. Ζαλοκώστας Λ.
Καλή η διαιτησία από το διαιτητή Στυλιάρα Δημήτριο
Συνθέσεις:
Αμφίλοχος: Αργύρης Ευστ., Πανταζής Ν.,Κάκκος Χαρ., Μπουμπουλής Στ., Πασπαλιάρης Γ., Μπακαδήμας Γερ.(75΄Νάκας Ευς.), Τσάμης Σπ., Μιχαλόπουλος Αθ., Τσιούνης Π., Ζέρβας Ν.(86΄Παπαλέξης Κ.), Μάνθος Θ.,(60΄Γεωργίου Κ.).

Αχελώος Αγγελοκάστρου: Μπούτιβας Μ., Καλοκαίρης Ε., Μπαμπάτσικος Θ., Βαγενάς Β., Αυφαντής Λαζ., Καλοκαίρης Ν.(29΄Κάραλης ), Ρουσογιάννης Κ., Ζαλοκώστας Λ.(74΄Μαντέλος Κ.), Παπουτσής Ν(60΄Ρόμπολας)., Τσώνης Στ., Ζαλοκώστας Ευστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :