Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Ο ΑΧΕΛΩΟΣ. (φωτορεπορτάζ)

Ξεκίνησε την Δευτέρα η προετοιμασία της ομάδας του Αχελώου για την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Οι ποδοσφαιριστές του Αντρέα Τσιλίκα άρχισαν κάτω από βροχή τη πρώτη προπόνηση που περιελάμβανε ελαφρύ... τρέξιμο αλλά και ασκήσεις με την μπάλα. Τα μέλη της ομάδας μέσα στη βδομάδα θα υποβληθούν όλοι στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα συνεχίσουν τις εντατικές προπονήσεις σ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας.
Ο προπονητής της ομάδας Αντρέας Τσιλίκας μιλώντας για λίγο πριν την προπόνηση στους ποδοσφαιριστές σημείωσε: «Στόχος μας είναι η εξέλιξη όλων σας. Θέλουμε να σας προετοιμάσουμε ώστε να είστε όλοι ανά πάσα στιγμή ετοιμοπόλεμοι, και θα δουλέψουμε σκληρά για να πάρουν όλοι οι ποδοσφαιριστές τ' απαραίτητα εφόδια». 
Τα κομμάτια σχετικά με το παζλ για τον ΑΧΕΛΩΟ της φετινής περιόδου, είναι μετρημένα κουκιά. Το να κάτσεις να το φτιάξεις, όμως, αυτή την εποχή είναι αδύνατον. Κάποια σημαντικά κομμάτια από το περσινό σχήμα, έχουν χαθεί αφού ήδη αποτελούν παρελθόν. Είναι άγνωστα ακόμα τα νέα που θα προκύψουν. Εν αναμονή, λοιπόν, μέχρι να αρχίσουν να διαφαίνονται ένα προς ένα τα καινούργια κομμάτια του παζλ. Η ποδοσφαιρική φιλοσοφία του Τσιλίκα στον Αχελώο λίγο πολύ είναι γνωστή και σίγουρα δεν θ’ αργήσει το παζλ να ολοκληρωθεί. Τον περσινό ΑΧΕΛΩΟ λοιπόν οφείλουμε να τον ξεχάσουμε. Και να περιμένουμε τον νέο «εγχώριο» ΑΧΕΛΩΟ.  
Κώστας  Μπούτιβας.

Πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :