Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

Κατά το πατροπαράδοτο τρόπο ανέκαθεν τούτου του χωριού, που ότι καλό πήγαινε να γίνει, πάντοτε έβρισκε πάντα εμπόδια, περίπου κάτι τέτοιο  πάει να γίνει τα τελευταία χρόνια και με το σύλλογο απανταχού Αγγελοκαστριτών.   
Και «Με πορδές δεν βάφουν αυγά» λέγανε οι παλιοί εκεί κάτω στο χωριό. Με κουβέντες και ευχολόγια δεν γίνεται τίποτα. Πολλοί κατά καιρούς περάσανε απ’ το σύλλογο απανταχού Αγγελοκαστριτών της Αθήνας και στην πορεία αναίτια απομακρύνθηκαν.
Όλοι αυτοί που τα τελευταία χρόνια με αποθέματα ψυχής επωμίσθηκαν να φέρουν σε πέρας το έργο του συλλόγου και να τον κρατήσουν στα πόδια του, φέτος για άλλη μια φορά κάνουν έκκληση συμμετοχής προς όλους τους Αγγελοκαστρίτες του Λεκανοπεδίου. Σε τούτη τη διαδικασία συμμετέχουν καινούργια άτομα από το χωριό μας, με σκοπό το πέρασμα του συλλόγου σε μια νέα εποχή,  με την εμφάνιση νέων μελών στο σύλλογο που σε συνδυασμό με τους ποιό παλιούς έμπειρους θα προσπαθήσουν να δώσουν μια νέα πνοή για μιά νέα δημιουργική χρονιά στο σύλλογό μας.
Ελάτε την Κυριακή 8 Μαρτίου στις εκλογές του συλλόγου στο γραφείο του, στο μέγαρο Τρικούπη στην Ομόνοια στον 8ο όροφο κάποια στιγμή από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα, για να ψηφίσετε και να σωθεί ο Σύλλογος. Είναι δύσκολοι οι καιροί Αγγελοκαστρίτες, κι έχουμε ανάγκη ο ένας απ’ τον άλλο.
Καφέδες, τσίπουρο, και Αγγελοκαστρίτικα «καλούδια» και εδέσματα θα υπάρχουνε και φέτος. (Για ουίσκι δε ξέρω, αλλά λόγω συνεχιζόμενης κρίσεως λίγο χλωμό το βλέπω).
Κώστας Μπούτιβας – Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :