Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/στρου. ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ.

Η «τυπική διαδικασία» απέναντι σ’ έναν απ’ τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας τον ΟΜΗΡΟ μέσα στο Νιχώρι ολοκληρώθηκε μ’ αξιοπρέπεια. Η «μάχη» όμως που θα πιστοποιήσει την αξία του ΑΧΕΛΩΟΥ να είναι στη μεγάλη κατηγορία κερδίζοντας και τη σωτηρία, είναι εκείνη την επερχόμενη αγωνιστική απέναντι στη ΔΟΞΑ Καινουρίου (εντός έδρας) που και αυτή κυνηγάει τη σωτηρία μπαίνοντας στα μπαράζ. Καλώς ή κακώς, το θέμα επιβίωσης η όχι του ΑΧΕΛΩΟΥ περνάει την άλλη αγωνιστική απ’ την «Κακαβαριά». Η μητέρα των μαχών λοιπόν το Κυριακάτικο παιχνίδι μέσα στο Αγγελόκαστρο. Μονόδρομος αυτή η νίκη που θα σημάνει και την σωτηρία.
Αντίθετα, σε περίπτωση άλλου αποτελέσματος ο ΑΧΕΛΩΟΣ θα παραμείνει στην ομίχλη της αβεβαιότητας και της αμφιβολίας και η κατάσταση θα γίνει ανεξέλεγκτη. Είναι επομένως απαραίτητο, να ζωστούν οι ποδοσφαιριστές με «ατσάλινες ασπίδες» και να αποτρέψουν την κάθε περίπτωση ήττας μέσα στο Αγγελόκαστρο με κάθε τρόπο.                      Καστρινός.
Το σημερινο παιχνίδι απ’ το αθλητικό site  olatagoal.
Με το μίνιμουμ σκορ (1-0) κέρδισε ο Ομηρος Νεοχωρίου στο Νεοχώρι τον Αχελώο Αγγελοκάστρου και παρέμεινε στη δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Α.Ε.Μεσολογγίου.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που έδωσε και τους τρεις βαθμούς με απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ του σπεσιαλίστα Παναγιώτη Καρύμπα.
Οι γηπεδούχοι έχασν αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ αλλά έπεσαν πάνω στον εκπληκτικό Κλιάφα.  
Στο 18' σουτ του Τσιμπούκα πέρασε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 39' ο Αγγέλης έστρωσε στον Στραβοδήμο που έκανε σουτ ελάχιστα άουτ. Στο 49' ο Αποστολίδης έκανε την κάθετη  μπαλιά στον Αγγέλη που έκανε το πλασέ αλλά ο Κλιάφας απέκρουσε με τα πόδια και στο 54' το γύρισμα του Καβαλιέρη έδιωξε ο Ρόκκος στέλνοντας την μπάλα να περάσει ελάχιστα από το δοκάρι και να καταλήξει κόρνερ.  Στο 55' σε σέντρα του Καρύμπα η κεφαλιά - ψαράκι του Αγγέλη βρήκε σε σώματα αμυντικών και στο 60' σουτ του Στάθη Ζαλοκώστα ο Ζέρβας απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ. Στο 67' ο Καβαλιέρης σε τετ-α-τετ με τον Κλιάφα δεν κατάφερε να σκοράρει και στο 84' βρήκε τον μεταξούλη που έκανε το σουτ αλλά ο Κλιάφας απέκρουσε ξανά.
Ομηρος Νεοχωρίου (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ζέρβας, Μπαλαούρας, Κάκκος, Αλεξόπουλος, Στραβοδήμος (46΄ Τσιρώνης), Καλύβας, Καβαλιέρης,  Αποστολίδης,  Μεταξούλης,  Καρύμπας (70΄Σαμψώνας), Αγγέλης (81΄ Τσιφοπανόπουλος)

ΑχελώοςΑγγελοκάστρου  (ΧρήστοςΒασιλείου): Κλιάφας, Ρόκκος,  Μπούρος, Ξανθόπουλος, Κωνσταντίνου, Τσιμπούκας, Μπέτσικας, Βαγενάς, Τζαμαλής, Ζαλοκώστας Ευ.. Μήτσος. 

1 σχόλιο :

Apostolis Fotos είπε...

kosti kalhspera kalh sarakosti gia ton axeloo grapse oti pezoyn mono xena paidia poy plhrononte eno ta dika mas de pernoyn mia se kathe agona ta 1 2 3 paidia apo to xorio poy agonizonte mono.