Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/στρου. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΕΧΟΥΜΕ, ΤΕΤΟΙΟ ΤΥΡΙ ΒΓΑΖΕΙ.

Σε κάποια πράγματα η επισκευή, η διόρθωση , είναι εύκολη. Αν σου χαλάσει η τηλεόραση  φωνάζεις τον μάστορα και τη φτιάχνει. Αν δεν φτιάχνεται, παίρνεις καινούργια. Έτσι η αλλιώς, θα το λύσεις το πρόβλημα σου. Με τις ομάδες  όμως δεν συμβαίνει το ίδιο.  Δεν υπάρχουν ειδικοί που να διορθώνουν εύκολα τις βλάβες. Είναι απλό και σχεδόν σίγουρο: Τέτοιου είδους  "βλάβες" στο ποδόσφαιρο δεν διορθώνονται γιατί  ο "μάστορας" ο προπονητής στον πάγκο ότι ήτανε να κάνει το έκανε, και αποτέλεσμα μηδέν.
Κανείς δεν παίρνει κάτι περισσότερο από ότι δικαιούται και κανείς δεν έχει εισπράξει λιγότερα με βάση αυτά που αποδίδει. Σε ένα μεμονωμένο παιχνίδι μπορείς να αδικηθείς απ’ το αποτέλεσμα ή και να ευνοηθείς σύμφωνα μ’ αυτό που έπαιξες. Σε τόσους αγώνες όμως να μην μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα στην έδρα σου, δύσκολα η βαθμολογία κάνει λάθος. Άραγε  σωστά είναι εκεί που είναι στη μέση της βαθμολογίας ο ΑΧΕΛΩΟΣ. "Αυτή τη στάνη έχουμε, αυτό το τυρί βγάζει". 
Κι επειδή τυπικά δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα και οι ομάδες είναι ζωντανοί οργανισμοί που έχουν τις αντοχές τους και τα όρια τους, ο ΑΧΕΛΩΟΣ πρέπει να παλέψει με νύχια και με δόντια τα τελευταία έξη παιχνίδια που απομένουν όσο και αν είναι δύσκολοι οι αντίπαλοι. Έχει έξη ίσες ευκαιρίες ακόμα για να αποφύγει τις περιπέτειες.    Καστρινός.
Το olatagoal.gr  γράφει για το παιχνίδι.
Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις η Φλόγα Παλαιομάνινας κέρδισε στο Αγγελόκαστρο με 1 - 0 τον τοπικό Αχελώο. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Νίκου Μιμηγιάννη έφτασε τους 40 βαθμούς και παρέμεινε στην τετράδα, μειώνοντας κατά 1 βαθμό τη διαφορά των μπαράζ με την πρωτοπόρο Α.Ε.Μ., ενώ ο Αχελώος έμεινε στους 26 βαθμούς πέφτοντας στην 8η θέση της βαθμολογίας. 
Στο πρώτο ημίχρονο η Φλόγα είχε την πρωτοβουλία, όμως δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Τσιλίκα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχελώος προσπάθησε να απειλήσει χωρίς επιτυχία και στο 59΄ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν καθώς ο Κωνσταντίνου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Κοντοπάνο. Στην εκτέλεση του φάουλ ο Βασίλης Ζαχαράκης νίκησε τον Τσιλίκα κάνοντας το 0 - 1. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν κινδύνους στις αντίπαλες εστίες, όμως στην τελική πάσα δεν τα κατάφερναν και δεν υπήρξε καθαρή ευκαιρία με τη Φλόγα να κρατάει το σημαντικό "τρίποντο".
Το φιλμ του αγώνα
22΄ Σέντρα Κοντοπάνου από αριστερά διώχνει ο Ξανθόπουλος και η μπάλα καταλήγει στον Καλοκαίρη που σουτάρει μέσα από την περιοχή και διώχνει σε κόρνερ ο Τσιλίκας.
29΄ Φάουλ του Μικελάτου απέκρουσε ο Τσιλίκας.
59΄ Ατομική ενέργεια Κοντοπάνου από αριστερά έξω από την περιοχή και πλάγια αριστερά ανατρέπεται από τον Κωνσταντίνου που δέχεται δεύτερη κίτρινη και αποβάλλεται.
60΄ Γκολ. Ο Ζαχαράκης εκτελεί το φάουλ από πλάγια αριστερά και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Τσιλίκα για το 0 - 1.
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Χρήστος Βασιλείου): Τσιλίκας, Ρόκκος, Μπούρος (85΄ Κουτούμπας), Ξανθόπουλος, Κωνσταντίνου, Τσιμπούκας, Αλεξάκης (83΄ Αριστόπουλος), Μπέτσικας (54΄ Μήτσος), Βαγενάς, Καλοκαίρης, Τζαμαλής.
ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Νίκος Μιμηγιάννης): Ταράτσας, Τραγουλιάς, Καλοκαίρης, Ζαχαράκης, Κουρσάρης, Καντάνης, Τζουλιάνο (57΄ Κόκκαλης), Μακρής, Νούλας (74΄ Χονδρογιάννης), Μικελάτος, Κοντοπάνος (91΄ Γιαννακάς).


Δεν υπάρχουν σχόλια :