Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/τρου. ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΑΡΕ ΑΠ’ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΙΟ.

Η ήττα στο Αντίρριο ήταν μια δυσάρεστη παρένθεση. Έτσι θέλω να πιστεύω εγώ. Το αποτέλεσμα, αναμφισβήτητα είναι απογοητευτικό. Η κατάταξη όμως στον βαθμολογικό πίνακα, όχι ακόμα τουλάχιστον τρομακτική. Και είναι παράλογο να αναζητήσουμε, στην παρούσα φάση, ‘θύτες’ και  ‘θύματα’. Ποιος έχει, άλλωστε, καθαρό μυαλό μετά από μια ακόμα βαριά ήτα; Εδώ χρειάζεται, όμως, η προσοχή για να μη στραγγαλιστεί η ομάδα και από υπέρμετρη αισιοδοξία.
Γι’ αυτό εγώ ως οφείλω θα βαρέσω από τώρα που ακόμα είναι νωρίς το καμπανάκι, θέτοντας και μερικά εύλογα ερωτήματα.
Μέχρι πότε θα κάνει ο καθένας ‘το κομμάτι του’, αφήνοντας τον ΑΧΕΛΩΟ  στο έλεος της αγωνιστικής ανυπαρξίας; Κανένας δεν απαιτεί κάτι παράλογο. Δεν υπάρχουν υπέρμετρες προσδοκίες, ούτε υπερβολικές απαιτήσεις. Οι φίλαθλοι ζητούν, απλώς, την υπεράσπιση της φανέλας της ομάδος, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.  Ο κόσμος του Αγγελοκάστρου πιστεύει στις δυνατότητές σας και τη μεταμόρφωση της ομάδας. 
Πόση υπομονή όμως χρειάζεται για να μας αποδείξετε ότι μπορείτε να πετύχετε το αυτονόητο;
Καστρινός.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΤΟ SITE nafpaktianews.gr.
12’ Σέντρα του Μπούζα σουτ του Τζαμαλή αποκρούει ο Καραδήμας.
13’ Σουτ του Παπαποστόλου η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.
17’ Κόρνερ του Παπαποστόλου κεφαλιά του Δημητρόπουλου η μπάλα άουτ.
19’ Κοντινό σουτ του Καραλή θα αποκρούσει σε κόρνερ ο Καραδήμας, το κόρνερ θα εκτελεστεί ο Καραλής θα γίνει πάλι αποδέκτης της μπάλας θα σουτάρει στη κίνηση ο Καρακώστας θα διώξει πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή.
58’ Σέντρα του Παπαποστόλου σουτ του Σκανιά η μπάλα άουτ.
68’ Σουτ του Μπίμπα έξω από την περιοχή η μπάλα αουτ.
69’ Γκοοολ Σέντρα του Παπαποστόλου γυριστή κεφαλιά του Αλεξόπουλου η μπάλα στα δίκτυα 1-0
76’ Ο Αλεξόπουλος θα κλέψει τη μπάλα στη λίγο πίσω από τη μεσαία γραμμή θα βγει στην αντεπίθεση μόνος απέναντι στο τερματοφύλακα θα σπάσει τη μπάλα στο Σκανιά που θα χάσει μοναδική ευκαιρία να κάνει το 2-0 στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
78’ Γκοοολ Ωραία σέντρα από δεξιά του Κάκκου Β. σουτ στη κίνηση του Αλεξόπουλου 2-0.
83’ Γκοοολ Ο Αλεξόπουλος θα πασάρει στον Πλυταριά ωραία ενέργεια η μπάλα στα δίκτυα 3-0.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Περικλής Παπαποστόλου): Καραδήμας, Κάκκος Β., Αποστολόπουλος, Καρακώστας, Δημητρόπουλος, Ζαχαρόπουλος (82’ Πλυταριάς), Σκανιάς, Πετσίνης (63’Μπίμπας), Αλεξόπουλος, Γεράνιος (88’ Καραδήμας), Παπαποστόλου.
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Χρήστος Βασιλείου): Τσιλίκας, Ταμπάκής (80’ Σερμετζέλης), Μπούζας, Μπετσίκας, Ξανθόπουλος, Βαγενάς, Αριστόπουλος, Ράμμος, Τζαμαλής, Μήτσος (59’ Κωνσταντίνου), Καραλής(80’ Καραλής Σ.)

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

κωστα καλα κανεις και χτυπας το καμπανακι γιατι θα φτασουμε να κυνηγαμε την σωτηρια οταν θα ναι πλεον αργα...ειναι δυσαρεστο για τον καθε Αγγελοκαστριτη να βλεπει την ομαδα στο χειλος του γκρεμου....λειπει το παθος στην ομαδα φετος ετσι τουλαχιστον πιστευεται απο αρκετους...ελπιζω η ομαδα να βρει τα πατηματα της κ να βαλει ο καθε παικτης το ΕΓΩ του στην ακρη...