Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/στρου. ΛΙΓΑ, ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ.

Ο φετινός ΑΧΕΛΩΟΣ δεν μπορεί να ζει με αυταπάτες και σε ροζ συννεφάκια παλαιότερων καλών εποχών, διότι τα δεδομένα τώρα είναι τελείως διαφορετικά. Μόνο προσπαθώντας κάθε αγωνιστική για την επιβίωση και τη σωτηρία στην κατηγορία, επιτυγχάνοντας και κάποιες μικρές υπερβάσεις όπως η σημερινή εκτός έδρας ισοπαλία στην Αθλητική ένωση Βάλτου. Ούτε νομίζω ότι έχει και κανένα νόημα στην παρούσα φάση να συζητάμε ξανά και ξανά για τις τυχόν αποτυχίες της ομάδας. Ο ΑΧΕΛΩΟΣ συνεχίζει να υπάρχει, προσπαθεί να επιβιώσει και να βγει όρθιος απ’ την αγωνιστική «κοιλιά» που προέκυψε. Και ειλικρινά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει, αλλά τουλάχιστον το παλεύει με ότι μέσο διαθέτει στη φαρέτρα του.
Το θετικό είναι, ότι τουλάχιστον ο αγνός και γνήσιος Αγγελοκαστρίτης φίλαθλος, δείχνει να αντιλαμβάνεται τη σημερινή πραγματικότητα. Γι’ αυτό και εκτιμά ακόμη και τα μικρά, ταπεινά, και πολλές φορές στοιχειώδη (όπως η σημερινή ισοπαλία) που μπορεί να του προσφέρουν οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πρέπει πάντα τουλάχιστον, να ιδρώνουν, να μοχθούν και να ματώνουν. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να διαφυλαχθεί σαν κόρη οφθαλμού στην προσπάθεια του ΑΧΕΛΩΟΥ για να παραμείνει όρθιος, όπως επίσης και η αστείρευτη βοήθεια των φιλάθλων στην έδρα του, το πιο ισχυρό όπλο που θα χρειαστεί για να επιτύχει η ομάδα το σκοπό της.      Καστρινός.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΘΛ. SITE OLA TA GOAL.GR
Tο νικηφόρο σερί της Α.Ε. Βάλτου σταμάτησε ο Αχελώος Αγγελοκάστρου με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1 - 1 στο γήπεδο Χαλκιόπουλων. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Βασίλη Παστρωμά έπεσε στην 3η θέση έχοντας 22 βαθμούς, ενώ ο Αχελώος ισοβαθμεί στην 9η θέση με Ατρόμητο και Αμβρακικό έχοντας 14 βαθμούς.
Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με τους γηπεδούχους να χάνουν τις περισσότερες. Ο Κακούρης στο 3ο λεπτό δεν κατάφερε να νικήσει το Μιχάλη Μπούτιβα και στο 18΄ το σουτ του Άγγελου Φραγκούλη έφυγε άουτ. Ο Ψηλός είχε μια καλή ευκαιρία με κεφαλιά στο 55΄ να περνάει λίγο άουτ και στο 70΄ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά μετά από φάουλ του Άγγελου Φραγκούλη έκανε το 1 - 0. Δέκα λεπτά αργότερα ο Αχελώος απάντησε και αυτός με στημένη φάση. Ο Καπώνης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπακογιάννης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σίμου για το τελικό 1 - 1.
Α.Ε. ΒΑΛΤΟΥ (Βασίλης Παστρωμάς): Σίμος, Χόντος, Λαμπρακόπουλος, Φραγκούλης Α., Ψηλός, Νικολογιάννης (76΄ Αγγέλης), Κακούρης, Μπιτσικώκος (87΄ λ.τ. Μαργαρίτης), Φραγκούλης Σ., Θώδης, Τζαμαλής.
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Μπούτιβας Μ., Αθανασάκης (46΄ Ζαρκανίτης), Μπαμπάτσικος, Ρουσογιάννης, Αλεξάκης, Μπακογιάννης, Πελεκάνος (46΄ Σαγάνας Μ.), Ζαλοκώστας Λ. (90΄ Καραλής), Καπώνης, Φούντας, Μπούσγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :