Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/στρου. ΗΤΤΑ ΝΤΡΟΠΗ.

Η οδυνηρή βαριά σημερινή ήττα στη Ναύπακτο είναι καταστροφική για την ιστορία του ΑΧΕΛΩΟΥ. Και τέτοιες ήττες προκαλούν δικαιολογημένο προβληματισμό και άκρως δικαιολογημένη απογοήτευση. Όπως αποδεικνύεται όλες οι ομάδες φέτος στην κατηγορία τρέχουν με ferrari, τη στιγμή που ο ΑΧΕΛΩΟΣ όταν βγαίνει έξω απ’ το γήπεδό του διαθέτει ένα μεταχειρισμένο σκαραβαίο του 50. Αυτό αποτελεί μία θλιβερή διαπίστωση.
Τι σημασία έχουν όμως όλα αυτά; Όταν νιώθεις ένα 7-0 να σε πλακώνει, οι λεπτομέρειες δεν έχουν νόημα. Το μόνο που μένει είναι η θλίψη για το παρόν και η αγωνία για το μέλλον. Όμως όσο μεγάλη κι αν είναι η απογοήτευση, μόνο ένα πράγμα είναι σίγουρο. Μ’ ένα άτυχο αποτέλεσμα όσο οδυνηρό κι αν είναι αυτό, δεν τελειώνει βέβαια μια ομάδα!
Ωστόσο, θα βαρέσω όχι απλώς καμπανάκι, αλλά τις καμπάνες του μοναστηριού. Και δε θα ζητήσω παράλογα πράγματα από τους διαχειριστές της ομάδας. Στο εξής, όποιος δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του προς την ομάδα να αποβληθεί μιας διά παντός από την οικογένεια του ΑΧΕΛΩΟΥ. Ασυλία τέλος….
Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :