Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΩΧ ΚΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ.

Το χρονογράφημα του Σαββάτου.
Τζάμι η θάλασσα, δροσερό του Σεπτέμβρη αεράκι, κι ο βαρύ γλυκός αχνιστός. Και σταμάτησε ο φίλος πρωί –πρωί το αμάξι έξω απ’ το συρματόπλεγμα με καθαρή πρόθεση να με «τσιγκλήσει».
-Τι έγινε ρε Καστρινέ «μούγκα στη στρούγκα» κι εσύ; Εδώ και καιρό τώρα μπαίνω συνεχώς στο μπλόκ για να διαβάσω τη γνώμη σου - που πάντα μ’ ενδιέφερε - για τα τελευταία γεγονότα, κι όλο για μπάλα βλέπω γράφεις, κι άλλα αντ’ άλλων γενικός. 
Και κάπου έχει δίκιο απόλυτο ο φίλος. Όχι όμως ότι το κάνω ενσυνείδητα, Πάντοτε έλεγα και πάντοτε θα γράφω ελεύθερα τη γνώμη μου, για όλα εκείνα που εγώ πιστεύω, και που πάντα παραδίδω σε  δημόσια κρίση. Απλώς- και το δηλώνω εντίμως με το χέρι στην καρδιά- Δεν ήθελα να μεταδώσω σε άλλους, σε τέτοιες κρίσιμες για τη χώρα και για όλους μας στιγμές, και το δικό μου ΩΧ ΚΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ. Μιας κι όμως ο φίλος με προκάλεσε, ελεύθερα θα σου πω τη γνώμη μου για τα τεκταινόμενα τις κρίσιμες αυτές στιγμές.

Απ’ τη μέρα που υπογράφτηκε η συμφωνία και το τρίτο μνημόνιο, βρίσκεται ξανά σε εξέλιξη ένα τεράστιο σχέδιο χειραγώγησης των Ελλήνων.  Αυτοί που προέβλεψαν τον «πέλεκη» της οργής του Έλληνα έτοιμο να πέσει στα κεφάλια τους, έβαλαν σε λειτουργία ξανά, για μια ακόμα φορά ένα τεράστιο σχέδιο παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού.
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. 
Ο ΑΛΟΠΡΟΣΑΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΟΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ.
ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ.
Ο ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΚΟΜΑ. 
ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΛΕΕΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Και στόχος: Ένας και μοναδικός:
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΠΝΙΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΡΓΗ. ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. Και όλοι τσιμπήσανε κι ήρθε το τέλος της «πρώτης φοράς Αριστερής κυβέρνησης» Τσίπρα και των «κολαούζων του». Μια κυβέρνηση η όποια προφανώς δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει λόγο της λαϊκής αγανάκτησης απ’ τα μέτρα του 3ου αριστερού μνημονίου, και του συμβολαίου θανάτου που έχει υπογράψει.
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ. Η Δημοκρατία και η Χώρα διατρέχουν τεράστιο κίνδυνο αυτή την στιγμή. Βρίσκεται σε εξέλιξη ένα τεράστιο σχέδιο διάσωσης της σάπιας πολίτικης μαφίας που πάντα βόλευε τα σχέδια τους. Βρίσκεται σε εξέλιξη ένα τεράστιο σχέδιο οριστικής διανομής της Ελλάδος. 

Η ταπεινή μου γνώμη:
ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. Είναι όλοι στο μεγάλο κόλπο και είναι άγνωστο το που μας πάνε και μας οδηγούν. Γι’ αυτό μιλάω για ένα μεγάλο ΩΧ και  ΑΛΟΙΜΟΝΟ.
Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :