Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/τρου. ΠΝΙΓΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΥΗΝΟ.


Κάθε ομάδα ξεκινάει τη ποδοσφαιρική χρονιά με υπέρμετρες προσδοκίες. Για τον φετινό ΑΧΕΛΩΟ όμως με τις τόσες αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό του, το τόνισα απ’ την αρχή: Ότι χρειάζεται υπομονή για να μας αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει το αυτονόητο, που δεν είναι άλλο απ’ την εύκολη παραμονή στη κατηγορία, και τίποτα παραπάνω.
Είναι δυνατόν να κάνουμε τον ΑΧΕΛΩΟ μπάχαλο, από τη δεύτερη κιόλας, αγωνιστική; Μπορεί μερικοί παίκτες να μη μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας. Θεμιτό. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες (βλέπε σήμερα Ολυμπιακό). Εμείς όμως μπορούμε να σηκώσουμε το βάρος της ομάδας που υποστηρίζουμε; Ή απλώς γουστάρουμε μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα να βγάζουμε τ’ απωθημένα μας! Δεν βοηθάμε έτσι σίγουρα αυτούς τους ποδοσφαιριστές να βελτιωθούν, βρίζοντας τους πάντες και τα πάντα.
Ο ΑΧΕΛΩΟΣ χρειάζεται ηρεμία, σκληρή δουλειά και οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια. Η ψυχολογία της πλειοψηφίας των ποδοσφαιριστών αυτή τη στιγμή, είναι σε τεντωμένο σχοινί. Αν τους κόψουμε τα πόδια από το ξεκίνημα, είναι σαν να τους «ξεμπερδεύουμε ποδοσφαιρικά». Συγχρόνως βάζουμε και ταφόπλακα στο όποιο μέλλον της ομάδας.
Σε τελική ανάλυση, αυτούς τους παίχτες διάλεξε να έχει φέτος ο ΑΧΕΛΩΟΣ. Και ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές είναι επιλογές κάποιας διοίκησης. Λεβέντες δεν βαράμε το σαμάρι όταν μας φταίει ο γάϊδαρος και μάλιστα πριν ακόμα ξεκινήσει. Αυτά μετά τη σημερινή βαριά εκτός έδραs ήτα, και τα ανώνυμα πρόστυχα και υβριστικά σχόλια που γίνομαι αποδέκτης. Αυτά και θα επανέρθουμε.
Περισσότερα για το σημερινό παιχνίδι και πλούσιο φωτορεπορτάζ στο φιλικό site ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ. Εδώ:
Καστρινός.

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τι σε πείραξε περισσότερο η τεσσάρα του Αχελώου ή ο «λούκουμος» στο περιστέρι;

Ανώνυμος είπε...

Ξευτελισμένο Δ.Σ. και παίχτες για το Δίμικο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που λέει για το συμβούλιο προφανώς δεν θα έχει δώσει ούτε ένα ευρώ ποτέ στην ομάδα