Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/τρου. ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕΤΑ ΠΝΙΓΜΟΥ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΙΟ.

Δύσκολα 2-1 ο Ατρόμητος τον Αχελώο το απόγευμα του Σαββάτου. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες που σταματούσαν πάνω στο τερματοφύλακα του Αχελώου Κουβέλη που βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα, σπουδαιότερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο το δοκάρι μετά από προβολή του Βαρελά. Στην επανάληψη ο Ατρόμητος ευτύχησε να προηγηθεί ύστερα από ένα εντυπωσιακό   σουτ του Αλεξόπουλου  στο 50′. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν το έβαλαν κάτω και στο 75′ βγήκαν στην κόντρα ο Ζαλοκώστας Ε. βρήκε μέσα στην περιοχή  Ζαλοκώστα Λ. που  από κοντά νίκησε τον  Φλωρόπουλο και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.  Ο Ατρόμητος λίγα λεπτά αργότερα δεν θα μπορέσει να πετύχει δεύτερο γκολ με τον Μπανιά να αστοχεί με το κεφάλι από θέση βολής ύστερα από σέντρα του νεαρού Καραδήμα που δείχνει να κερδίζει θέση βασικού δικαιώνοντας τον προπονητή του. Το γκολ όμως για τους γηπεδούχους θα έρθει στο 83′ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Παπαποστόλου ο Ρουσογιάννης θα προσπαθήσει να διώξει αλλά θα στείλει τη μπάλα στα δίκτυα δίνοντας με αυτογκόλ εκ” νέου το προβάδισμα στον Ατρόμητο. Site Ola ta Goal.
Όταν προσπαθείς να κερδίσεις ένα πόλεμο, κάθε μάχη είναι σημαντική. Ορισμένες μονομαχίες, όμως, έχουν «μεγάλο βάρος» καθώς το αποτέλεσμά τους έχει πολλαπλάσια επίδραση στην ομάδα. Αυτό ακριβώς είναι το σενάριο στη Κακαβαριά το Σάββατο το απόγευμα 15 του μηνός με αντίπαλο τη γειτόνισσα Σταμνά.
Ενδεχόμενη νίκη θα εκτοξεύσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών και θα σαλπίσει το άγγελμα της σωτηρίας στη χαμένη εμπιστοσύνη του κόσμου. Ο Αντρέας ο Τσιλίκας θα «έχει κάτι να πει» και να αποδείξει στον εαυτό του ότι μπορεί να σώσει την ομάδα ενώ η Κακαβαριά θα μετατραπεί σε «κόλαση» για να γίνει το 3 στα 3 στα επόμενα δύο συνεχόμενα παιχνίδια στο Αγγελόκαστρο. Πρόκειται για έναν αγώνα ζωής και θανάτου και που θα παίξει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών καθώς θ’ αυξήσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους για τη τελική προσπάθεια.
Αντίθετα, σε περίπτωση άλλου αποτελέσματος, ο ΑΧΕΛΩΟΣ θα παραμείνει οριστικά καθηλωμένος στη ζώνη του υποβιβασμού (ανεξαρτήτως άλλων αποτελεσμάτων των αντιπάλων) και η κάθε αγωνιστική θα έχει χαρακτήρα ρώσικης ρουλέτας.
Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :