Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/στρου. ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΑΕΤΟ (Σταμνάς).

Λίγα λόγια και σταράτα με τη μία τσακ -μπαμ: Αν το ζητούμενο στο ποδόσφαιρο είναι μόνο το αποτέλεσμα τότε «πάσο», κανένα πρόβλημα. Εξαρτάται λοιπόν πώς το βλέπει κανείς. Αν δεν σε νοιάζει η μπάλα και δεν ζητάς πολλά κανένα πρόβλημα. Πανηγυρίζεις τους τρείς βαθμούς που κέρδισες στην έδρα σου - γιατί στην έδρα σου έπαιζες μην το ξεχνάς - και μεγειά σου και με χαρά σου.
Όμως μικρές ήταν φέτος οι διαφορές ανάμεσα στις γειτονικές ομάδες. Αλλά αν κρίνουμε με βάση το αποτέλεσμα μόνο, ο ΑΧΕΛΩΟΣ κέρδισε πολλά περισσότερα από τους τρεις βαθμούς. Κέρδισε σε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, κέρδισε ηρεμία, κέρδισε έστω και λίγο χρόνο για τα παιχνίδια που έρχονται.
Το είπαμε και το ξανάπαμε δεν υπάρχουν απαιτήσεις για να κάνει πρωταθλητισμό φέτος η ομάδα, για να παίζει όμως μια καλή μπάλα και να μην χάνει από τον ΑΕΤΟ Σταμνάς μέσα στο σπίτι της, απαιτήσεις πρέπει να υπάρχουν. Αν έχεις κάποιες στοιχειώδεις απαιτήσεις, αυτό το 2-0 ήτανε κάποια λύτρωση.
Συμπέρασμα: Αυτό που είπαμε στην αρχή. Ο ΑΧΕΛΩΟΣ πέρα από τους 3 βαθμούς αυτή την αγωνιστική, κέρδισε ηρεμία, αυτοπεποίθηση και χρόνο.
Καστρινός.
 

3 σχόλια :

Θ ΜΠΕΤΣΙΚΑΣ είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΩΣΤΑ ΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΛΟΓΟ?ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ (ΚΕΡΔΙΣΕ) Ο ΑΧΕΛΩΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ Η ΣΤΑΜΝΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ,ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΨΥΧΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΕΝΝΙΑ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΕΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΤΑΜΝΙΩΤΗΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ.

Κώστας Μπούτιβας είπε...

Εγώ ρε Θοδωρή δεν ήμουνα εκεί , ότι μου λέει η ανταπόκριση γράφω. Μου είπαν ότι ήταν ένα παιχνίδι που ήταν ισοδύναμο, και που το κέρδισε στα σημεία ο ΑΧΕΛΩΟΣ. Γι’ αυτό κι εγώ έδωσα έμφαση στο μεγάλο κέρδος αυτής της νίκης. Μη ξεχνάς ότι άλλες χρονιές τη Σταμνά τουλάχιστον την έπαιρνες απ’ τ΄αποδυτήρια κι εκεί ήθελα να καταλήξω με αυτόν τον πρόλογο. Σ’ αυτό που λες για το πάθος των χωριανών, τη φανέλα όπως λες, και τους ξένους παίκτες έχεις απόλυτο δίκιο. Το Σάββατο εκτός απροόπτου θα κατέβω μόνος μου να σας δω με την ΑΕΚ Αγίου Κωσταντίνου, και να βγάλω δικά μου συμπεράσματα. Κι επειδή βλέπω έτσι δεν προχωράει η δουλειά, μετά από κάθε αγώνα στέλνε μου δυό λογάκια, γιατί από σένα τουλάχιστον θα είναι ξεκάθαρα και εγγυημένα. Θα τα πούμε μεθαύριο κάτω από κοντά. Κώστας.

Θ ΜΠΕΤΣΙΚΑΣ είπε...

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ SITE ΠΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΕΝΑΝΤΙ ΚΑΜΜΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤΑΜΝΑΣ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!