Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.


Ο Αχελώος Αγγελοκάστρου ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπυ της Α2 που έγινε σήμερα το απόγευμα στο χωριό μας. Αυτό οφείλεται και στην μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου η οποία ξεπερνούσε κάθε προσδοκία και με το χειροκροτημά τους ενθάρυναν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Οι γηπεδούχοι με γκολ του Στάθη Ζαλοκώστα στο73΄ νίκησαν τον Απόλλωνα Δοκιμίου 1-0 και έμειναν πρώτοι στην βαθμολογία, ξεπερνώντας 3 βαθμούς τους σημερινούς τους αντιπάλους. Ο Απόλλων από το 30΄επαιζε με 10 ποδοσφαιριστές λόγο αποβολής του Κοντοπάνου.

Ηλίας Π. Κοτούμπας


2 σχόλια :

Ευθύμιος Πριόβολος είπε...

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά! Τους αξίζει δημόσιος έπαινος, γιατί δείχνουν έμπρακτα πως το Αγγελόκαστρο δεν είναι μόνο άρνηση και κατήφορος, αλλά μια ανοιχτή δυνατότητα για καλό, για προσφορά και καταξίωση. Δεν είμαι φανατικός ποδοσφαιρόφιλος. Πιστεύω όμως ότι ο αθλητισμός γίνεται ο τρόπος, ο χώρος και ο δρόμος για ένα ουσιαστικότερο άθλημα και κατόρθωμα, αυτό του "ευ αγωνίζεσθαι" στο στάδιο της ζωής, που είναι το πρώτο καλό και το ζητούμενο στον παλιόκαιρο της εποχής μας. Θερμά συγχαρητήρια!
Θα ήταν όμως ασυγχώρητη αμέλεια, αν με την ευκαιρία αυτή δεν ευχαριστούσα δημόσια και τον παλιό και καλό φίλο Κώστα Μπούτιβα. Ο λόγος; Μας παρέχει αυτός ο άνθρωπος τη δυνατότητα της ενημέρωσης και της επικοινωνίας. Όχι της πληροφορίας, της ανώνυμης, της άχρωμης,της άνοστης μέσα στο διαδίκτυο, αλλά της προσωπικής, με το χρώμα της δικής μας γης και την αύρα ενός δικού μας, αρκετού ανθρώπου. Γιατί ο Κώστας είναι πράγματι ένας αρκετός άνθρωπος, με όλα τα ανθρώπινα.
Κοντά στον Κώστα ευχαριστίες οφείλουμε και σε έναν νεότερο, ένα καλό και αξιόλογο παιδί, τον Ηλία Κοτούμπα, για τη δυνατότητα που προσφέρει στην ηλεκτρονική μας επικοινωνία.
Μπορεί ο καθένας μας να έχει το mail του, ή την όποια προσωπική πρόσβαση και επικοινωνία στο διαδίκτυο, όμως δημιουργείται από τους παραπάνω ένα τραπέζι όπου καλούμαστε, όποτε θέλουμε και όποιος θέλει, να καθίσουμε και να συζητήσουμε. Γι' αυτό τους ευχαριστούμε.
Με την ευκαιρία να πω χρόνια πολλά και ευλογημένα σε κάθε Αγγγελοκαστρίτη. Το 2012 να είναι για τον καθένα φως! Μόνο φως! Φως ολόφωτο! Να είναι και δέντρο ευσκιόφυλλο, και στον ίσκιο του να αναπαύεται, να ηρεμεί και να ερωτεύεται κάθε δώρημα του φωτος!
Χρόνια πολλά!

Κώστας Μπούτιβας είπε...

Να σαι καλά φίλε και να μη χάνεσαι. Έχει ανάγκη ο τόπος τη προσφορά , τη γνώση και τη γνώμη σου. Καλλίτερη χρονιά να έχουμε. Κώστας