Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

Μέσα στη ζοφερή πραγματικότητα που ζούμε, να και η μια είδηση καλή. Η αγαπημένη στο ευρύ κοινό ομάδα του χωριού μας έπειτα από πέντε χρόνια παραμονής σε υποδεέστερες κατηγορίας της ποδοσφαιρικής Αιτωλοακαρνανίας, ξαναεπανέρχεται εκεί που είναι η φυσική της θέση. Οι 1ες οι κατηγορίες του νομού. Κι έχει μεγάλη αξία αυτό το γεγονός, για διαφόρους λόγους. Γιατί εδώ το ποδόσφαιρο είναι γνήσιο, χωρίς λεφτά παράγοντες και καραγκιοζλίκια, γιατί φέτος οι ποδοσφαιριστές ήταν όλοι σχεδόν παιδιά του Αγγελοκάστρου, που αφιλοκερδώς τιμάνε τη φανέλα της ομάδας, και ότι σε κρίσιμα σημεία οι άνθρωποι που βρεθήκαν φέτος στη διοίκηση δείξανε επιτέλους σοβαρότητα. Έτσι βρέθηκε ο ΑΧΕΛΩΟΣ δυο αγωνιστικές πριν να τελειώσει το πρωτάθλημα με 12 βαθμούς διαφορά απ’ τον δεύτερο πρωταθλητής στον όμιλό του, φέρνοντας στις καρδίες μας άνοιξη, πριν έρθει αυτή ημερολογιακά. Ένα μεγάλο μπράβο σ’ αυτή τη ποδοσφαιρική φουρνιά (σ΄ όλα τα μετερίζια) στους παίχτες , στους δύο προπονητές, στη διοίκηση και στους φιλάθλους του Αγγελοκάστρου. Μπράβο λεβέντες που μας κάνατε περήφανους. Ζει το Αγγελόκαστρο. Είναι εδώ. Υπάρχει και θα υπάρχει.
Εφημερίδα το ΚΑΣΤΡΟ. (έκτακτη έκδοση)
http://www.pureportals.com/Default.aspx?tabid=269742 Κώστας Μπούτιβας.

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ- ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008--3-0 ΑΝΕΥ ΑΓΩΝΑ
Μετα απο απόφαση του Δ/Σ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 και παρα την επιμονή του προπονητή Γιάννη Γουλή ο οποίος είχε πάρει τις διαβεβαιώσεις απο τον πρόεδρο του Αχ.Αγγελοκάστρου Μπούζα Στάθη και απο τους ποδοσφαιριστές Μπούτιβα Μιχ.και Mπουτιβα Αποστ.οτι ο αγώνας θα γίνει σε αθλητικά πλαίσια,διότι στον α' γύρο είχαν γίνει μικροεπεισόδια με την λήξη του αγώνα το Δ/Σ δεν ήθελε να βάλει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές σε οποιαδήποτε δοκιμασία αντι αυτων που είχαν αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα και εδω και πολύ καιρό αποτελούν παρελθόν απο το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008,γι'αυτο αποφάσισε να μην κατέβει να αγωνιστεί η ομάδα.

Επίσης ευχαριστεί τους τρείς πιο πάνω ανθρώπους του Αχελώου για τις προσπάθειες που εκαναν τις προηγούμενες ημέρες για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και οτι τίποτε δεν εχει ουτε με την συγκεκριμένη ομάδα[εξ'αλλου πριν 10 μηνες ειχε ευχαριστήσει δημόσια την διοίκηση του Αχελώου για την αψογη φιλοξενία στο γήπεδο Αγγελοκάστρου της ομάδος προπαίδων μας] και με οποιαδήποτε αλλη ομάδα του νομού μας।Η ομάδα μας γυρίζει σελίδα και στο νέο πρωτάθλημα θα στηριχτεί κυρίως σε ποδοσφαιριστές της παιδικής μας ομάδας και με τους δύο βετεράνους Σακαρέλη Παντελη και Πεκεζ Μιροσλαβ θα δημιουργήσει μια ομάδα παράδειγμα προς μιμηση για τις αθλητικές της επιδόσειςκαι μόνο για αυτές.

το Δ/Σ του ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008

panos είπε...

ΑΧΕΛΩΟΣ ΟΜΑΔΑΡΑ ΟΛΕ