Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010

ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

«Με πορδές δεν βάφουν αυγά» λέγανε οι παλιοί εκεί κάτω στον
τόπο μας. Με κουβέντες και ευχολόγια δεν γίνεται τίποτα. Πολλές και απεγνωσμένες εκκλήσεις κάνανε αυτοί που τα τελευταία χρόνια βρεθήκανε στα πράγματα του Συλλόγου, προς όλους αυτούς όσους κατά καιρούς περάσανε απ’ το σύλλογο απανταχού Αγγελοκαστριτών.
Μάταια όμως. Απέχουν και απέχουν ενσυνείδητα. Και το χειρότερο, χωρίς συμμετοχή, έρχονται κατά διαστήματα να κάνουν και κακοπροαίρετη κριτική, σ' αυτό που άλλοι με αποθέματα ψυχής επωμίσθηκαν να φέρουν σε πέρας και να κρατήσουν το Σύλλογο στα πόδια του. Φέτος για άλλη μια φορά γίνεται τούτη η έκκληση συμμετοχής προς όλους τους Αγγελοκαστρίτες του Λεκανοπεδίου.
Ελάτε αύριο Κυριακή στις εκλογές του συλλόγου στο γραφείο του, στο μέγαρο Τρικούπη στην Ομόνοια στον 8ο όροφο κάποια στιγμή από της 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, για να ψηφίσετε και να σωθεί ο Σύλλογος.
Είναι δύσκολοι οι καιροί Αγγελοκαστρίτες, κι έχουμε ανάγκη ο ένας απ’ τον άλλο.
Εφημερίδα το ΚΑΣΤΡΟ. Κώστας Μπούτιβας.

1 σχόλιο :

ΦΙΛΙΠΠΟΣ είπε...

Προς το Blog σας

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr