Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ. Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής του Ιδρύματος Vodafon.

Με μεγάλη  συμμετοχή συνεχίζεται Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής που έχει ως στόχο την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας στον τόπο μας και  καλύπτει τους ασθενείς με χρόνιες παθήσεις αλλά και όλους όσους επιθυμούν να ελέγξουν άμεσα την κατάσταση της υγείας τους. Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής του Ιδρύματος Vodafone, υλοποιείται σε συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας.

Οι   εξετάσεις   πραγματοποιούνται    δωρεάν    από   τον Γενικό   Ιατρό   Κώστα  Ποσονίδη, στο Περιφερειακό Ιατρείο  Αγγελοκάστρου και  περιλαμβάνουν ηλεκτροκαρδιογράφημα,  έλεγχο  της αναπνευστικής λειτουργίας για την πιθανότητα άσθματος, μέτρηση των επιπέδων γλυκόζης, μέτρηση   πίεσης,   μέτρηση   του  κορεσμού του  αίματος   σε   οξυγόνο,   μέτρησης   ολικής χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων, καθώς και υπηρεσίες πρόληψης για την εμμηνόπαυση και την οστεοπόρωση.

Οι εξετάσεις αυτές, εφόσον ο Γενικός Ιατρός κρίνει απαραίτητο, μεταφέρονται αυτόματα στους καρδιολόγους/πνευμονολόγους   του   Ιατρικού   Κέντρου   Αθηνών,   οι  οποίοι  αποστέλλουν   τη συμβουλευτική τους γνωμάτευση με τον ίδιο αυτόματο τρόπο.

Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής υλοποιείται με την υποστήριξη της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου- Ιονίων Νήσων- Ηπείρου &Δυτ. Ελλάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής Vodafone μπορείτε να καλέσετε στo τηλέφωνο 2641093206, Περιφερειακό Ιατρείο Αγγελοκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :