Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Η ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΙΤΙΣΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΛΟΓΟ.

Αφού έδωσε ένα δύσκολο πανελλαδικό αγώνα για τις ευρωεκλογές, όπου ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής, η δικιά μας Αγγελοκαστρίτισσα Τόνια Αράχωβα, σ’ ένα άλλο στίβο τώρα είναι εκ νέου υποψήφια βουλευτής με την ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία. Και κοσμεί τις υποψηφιότητες για τη νέα βουλή, με τις γνώσεις της την εμπειρία της και τον ξεκάθαρο και ντόμπρο Αγγελοκαστρίτικο λόγο της.
 -Πιστεύω ότι μπροστά σε πρωτόγνωρα για την δική μας γενιά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, όπου όλοι ανεξαιρέτως οι πολίτες αναζητούμε ένα καλύτερο, πιο δημιουργικό και πιο δίκαιο αύριο, δεν μπορούμε να αφήνουμε πλέον την βουλή και την δημόσια διοίκηση να είναι πεδία διαχείρισης κομματικών ή συντεχνιακών ισορροπιών ή υποχρεώσεων. Πιστεύω ότι η ανάπτυξη και η ευημερία της χώρας αλλά και ειδικότερα της Αιτωλοακαρνανίας μπορεί να στηριχθεί σε μοντέλα ανταγωνιστικής ουσιαστικής ανάπτυξης που έχω με τα μάτια μου δει και που έχουν ακολουθήσει με επιτυχία άλλες περιοχές της Ευρώπης. Μέσα σε αυτό πλαίσιο όταν δέχθηκα εκ νέου την πρόταση του Προέδρου να συμβάλλω στην προσπάθεια να ξανασηκώσουμε την χώρα μας ψηλά διεκδικώντας να εκπροσωπήσω τον τόπο καταγωγής μου, η απάντηση ήταν ξεκάθαρη. Θα συμβάλω, θα συμβάλω, θα συμβάλω.
Ε! τι άλλο περιμένεις ρε πατριώτη από κάποιον να σου πει, να τον στηρίξεις για να σ’ εκπροσωπήσει; Χρόνια την ψεύτικη ελπίδα τη φάγαμε στη «μάπα», δική μας τώρα η απόφαση.
Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :