Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΑΒΟΛΛΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΕΛΟΚΣΤΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο Σύλλογος Αγγελοκαστριτών της Αθήνας, ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ για αδιευκρίνιστο λόγο, οι εκλογές του Συλλόγου για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που ήταν προγραμματισμένες για αυτή την Κυριακή 3 Μαρτίου. Πιθανότατα λέει θα διεξαχθούν τον Απρίλιο. Για τη νέα ακριβής ημερομηνία θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση και τηλεφωνικός.
Μετά από σχεδόν τριάντα χρόνια επιτυχημένης πορείας του συλλόγου, πρώτη φορά για ανεξήγητους λόγους συμβαίνει κάτι τέτοιο. Βέβαια σαν ο μόνος εναπομείναν απ’ τα ενεργά ιδρυτικά μέλη του συλλόγου, βάρεσα το καμπανάκι ενώπιον του διοικητικού συμβουλίου, και άλλων μαρτύρων, για τις λάθος πρακτικές που ακολουθούσε τελευταία ο σύλλογος, και που εδώ και χρόνια σε δύσκολους καιρούς «με νύχια και με δόντια» κατάφερνε να επιβιώσει.
Δεν μ’ ενδιαφέρει η αδιευκρίνιστη άποψη των τελευταίων ιθυνόντων του συλλόγου, και των «καλοθελητών συμβουλατόρων» απ’ το χωριό. Αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι να παραμείνει ο σύλλογος, να αποκτήσει πάλι την καταστατική του επάρκεια, και να ενώσει όπως παλιά τους Αγγελοκαστρίτες του Αττικού λεκανοπεδίου, χωρίς σκοπιμότητες και ανούσιες αντιπαλότητες. Αυτό κάναμε πάντα στην τριαντάχρονη πορεία του συλλόγου, κι έτσι μονιασμένα προχωρήσαμε!
Πάμε λοιπόν όλοι μαζί συγχωριανοί, όποτε γίνουν αυτές οι εκλογές, να σώσουμε το σύλλογο και να τον φέρουμε και πάλι, στις παλιές καλές καταστάσεις του.
Κώστας Μπούτιβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :