Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/στρου. ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΗΤΤΑ.

Σκαμπανεβάσματα. Μόνο αυτή η λέξη ταιριάζει στην σημερινή περίσταση για τον Αχελώο. Σκοτσέζικο ντούζ με λασπόνερο έκανε για μια ακόμα φορά στους φιλάθλους του ο ΑΧΕΛΩΟΣ κάνοντας μια απογοητευτική ακόμα ήτα μέσα στην έδρα του με 2-0 απ’ την Ματαράγκα.
Δεν χάθηκε ο κόσμος θα μου πείς από μια ήττα. Η σωτηρία της ομάδας θα κριθεί από πολλούς ακόμα αγώνες εντός κι εκτός έδρας, και στο τέλος λέει «ξυρίζουν» το γαμπρό. Το γεγονός όμως ότι ο κόσμος του ΑΧΕΛΩΟΥ που πάει στο γήπεδο γυρίζει απ’ την «κακαβαριά» με κατεβασμένα τα μούτρα, δε μπορεί να αγνοηθεί.
Τι έγινε λοιπόν πάλι ρε μάγκες; Μέχρι να πούμε δόξα το Θεό, πάλι Παναγία βόηθα;
Καστρινός.
ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ SITE  OLATAGKOAL.GR ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
 Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Αράκυνθος Μταράγκας που πέτυχε σημαντική νίκη στο Αγγελόκαστρο καθώς επικράτησε με 2-0 του γηπεδούχου Αχελώου.
Το 0-1 έγινε με αυτογκόλ του Ρουσογιάννη και το τελικό 0-2 έγινε στο 79' με το Παπαδόπουλο. 
Αχελώος Αγγελοκάστρου (Β.Ζώης): Τσιλίκας, Χόντος (51' Ζαλοκώστας Ευστ.), Παντής, Αλεξάκης, Ρουσογιάννης, Τσιμπούκας (46' Ανδρεάκης), Θώδης (46' Αριστόπουλος), Ζαλοκώστας Λ., Μήκας (72' ), Φούντας, Σαγανάς.
Αράκυνθος Ματαράγκας (Σπ.Μπούρδος): Καραδήμας, Ιορδανίδης, Ευαγγελόπουλος, Χαραλάμπους, Κουρσάρης, Αλεξανδρής, Κουζέλης (88' Κορομπύλης), Ζαπαντιώτης (77' Ευθυμίου), Παπαδόπουλος (90+ Κουτρούλης), Βδουκάκης, Μπανάκας Ν.Κ., Κορομπύλης .

Δεν υπάρχουν σχόλια :