Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/στρου. ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΨΥΡΑΦΙΟΥ.

Το σημερινό γερό χαστούκι από τον Θέρμιο Απόλλωνα με 5-0 ξεγύμνωσε κυριολεκτικά τις ελπίδες του ΑΧΕΛΩΟΥ Αγγελοκάστρου για απευθείας παραμονή. (Τώρα έχει δύο αγώνες, έναν στην έδρα του με τον ΟΜΗΡΟ Νεοχωρίου που θέλει νίκη οπωσδήποτε για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει, και έναν εκτός με τη ΦΛΟΓΑ Παλαιομάνινας.) Και η κατάσταση είναι πλέον στην κόψη του ξυραφιού.
Όσο υπάρχουν όμως οι όποιες μαθηματικές ελπίδες, κανένας δε μπορεί να θεωρεί ξεγραμμένο ακόμα τον ΑΧΕΛΩΟ. Ωστόσο, η τραγική σημερινή αποτυχημένη εμφάνιση στη τελευταία και πιο κρίσιμη στιγμή με το ισόβαθμο μέχρι χθες Θέρμο μειώνουν αρκετά πια τις ελπίδες απευθείας σωτηρίας.
Κι επειδή το ποδόσφαιρο δεν παίζεται πια με καφενειακούς όρους κι έχει περάσει ανεπιστρεπτί η διαβόητη εποχή του «σώπα μωρέ κάτι θα κάνουμε στο τέλος», όποιος ξέμεινε σ΄αυτό το ηλίθιο παρελθόν, την πληρώνει με την ύπαρξή του. Κι αυτό αποδείχτηκε σήμερα για άλλη μια φορά στο πλέον κρίσιμο παιχνίδι για τη σωτηρία της ομάδας.
Αυτή τη στιγμή όμως δεν υπάρχει χρόνος για πολλά λόγια. Το ξαναλέω: κανένας δε μπορεί να θεωρεί ξεγραμμένο ακόμα τον ΑΧΕΛΩΟ. Ακόμα και κάτω από τα συντρίμμια, πολλές φορές γεννιούνται θαύματα.              Καστρινός.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
Συγγνώμη ζήτησε για την σημερινή οδυνηρή ήττα ο προπονητής του ΑΧΕΛΩΟΥ Χρήστος Ζαπάντης δια μέσου face book - κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε συχνά και μπράβο του - με την παρακάτω ανάρτησή του.
Σαν προπονητής της ομάδας του Αχελώου Αγγελοκάστρου, νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας μας για τη ντροπιαστική σημερινή ήττα και κυρίως όσους ήρθαν στο Θέρμο για να μας συμπαρασταθούν και να τους διαβεβαιώσω πως τους δύο τελευταίους αγώνες που απομένουν θα κάνουμε τα πάντα για να σώσουμε την ομάδα από την διαδικασία των μπαράζ παραμονής. Σήμερα ότι αξίζαμε πήραμε... Χάθηκε μία μάχη....Ο αγώνας συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια :