Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου. ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ.

Ο ΑΧΕΛΩΟΣ Χτύπησε πάλι σήμερα εκτός έδρας, παίρνοντας διπλό μέσα στο Θέρμο που είναι υπερπολύτιμο βαθμολογικά κι έδειξε πάλι ότι δεν καταθέτει φέτος εύκολα τα όπλα. Όμως γνωρίζουμε όλοι καλά ότι τα αποτελέσματα έρχονται και παρέρχονται κι ότι στο τέλος τον ξυρίζουν το γαμπρό.
Δεν παύει να είναι όμως τώρα η μεγάλη ευκαιρία, μετά και το σημερινό διπλό, να ξανακερδίσει ο ΑΧΕΛΩΟΣ τη χαμένη του αυτοπεποίθηση και την παλιά του αίγλη, κι όχι μόνο στο μυαλό των δικών του ανθρώπων, αλλά στις καρδιές όλων των Αιτολοακαρνάνων φιλάθλων. Μία ξεχωριστή θέση, για μία ξεχωριστή ομάδα που αρνείται κάθε χρόνο να πεθάνει και αγωνίζεται να παίζει το δικό της ρόλο, στα γήπεδα όλου του νομού. Καστρινός.
Η ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ ΑΠ’ ΤΟ OLATAGKOAL.GR
Με το επιβλητικό 2-6 πέρασε από την έδρα της Αναγέννησης Θέρμου ο Αχελώος Αγγελοκάστρου. Με το "καλημέρα" η Αναγέννηση αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους και προηγήθηκε με 2-0. Μόλις στο 2' ο Κόκκοτος άνοιξε το σκορ και στο 5' ο Στρατόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της Αναγέννησης. Ο Αχελώος αντέδρασε και μείωσε σε 2-1 από λάθος του τερματοφύλακα Μιχάλη της Αναγέννησης και ισοφάρισε σε 2-2 στο 23' με τον Συσοβίτη. Ο ίδιος παίκτης έδωσε το προβάδισμα στον Αχελώο. Το 2-4 πέτυχε ο Κουζέλης με τον Φούντα να κάνει το 2-5 και τον Κουζέλη το τελικό 2-6.
Αναγέννηση Θέρμου (Φώτης Αγγελόπουλος): Μιχάλης (λ.τ. 30' Χρυσικός Β.), Καλλιακμάνης Δ., Μπίστας, Τριανταφύλλου, Κόκκοτος, Παντής, Καλλιακμάνης (80' Αγγελόπουλος), Χρυσικός, Κουκιάς (60΄' Μαραγιάννης Β.), Κούκος, Στρατόπουλος.
Αχελώος Αγγελοκάστρου (Χρήστος Ζαπάντης): Τσιλίκας, Μπούτιβας (63' Κουκοσούλας), Μπαμπάτσικος, Αλεξάκης, Σαγάνας, Μπέτσικας, Μπακογιάννης, Φούντας (68' Ζαρκανίτης), Κουζέλης, Συσοβίτης (60' Καραπάνος), Πελεκάνος .

Δεν υπάρχουν σχόλια :