Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ.

Στο ίδιο τακτικό συνηθισμένο δρομολόγιο, στην ίδια διαδρομή κάθε χρονιάς και πάλι φέτος ο ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου. Κι ενώ όλες οι ομάδες του νομού κάνουν το σχεδιασμό τους, κάνουν τα πλάνα τους για τη νέα επερχόμενη δύσκολη ποδοσφαιρική χρονιά, στο Αγγελόκαστρο πάλι για άλλη μια χρονιά τέτοια εποχή δεν κουνιέται φύλλο.
Αυτά τόνισα στον πρόεδρο του ΑΧΕΛΩΟΥ Πάνο Κουτούμπα και τον κάθισα στο σκαμνί του κατηγορουμένου. Η απάντηση όμως ήταν αυθόρμητη και κατηγορηματική:
Ο ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου και συμβούλιο συμπαγές έχει, και η περσινή περιπέτεια των μπαράζ εξέγειρε τους φιλάθλους μας και θέλουν όλο και πιο πολλοί να συμμετέχουν στην ομάδα, και διεύρυνση στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας θα γίνει εντός του Ιουλίου. Εξ άλλου εσύ ο ίδιος το έχεις πει: Αν δε λαλήσει κλαρίνο για το πανηγύρι , το τόπι δεν τσουλάει στο Αγγελόκαστρο.
Και ο σχεδιασμός υπάρχει, και «γνώσιν έχουνε οι φύλακες» κι άσε τους άλλους στους σχεδιασμούς και στα μεγάλα «πλάνα». Ο ΑΧΕΛΩΟΣ απέδειξε τα τελευταία χρόνια ότι είναι εφτάψυχος, κι όσο εγώ αντέχω και θα βρίσκομαι στα πράγματα, πάντα θα υπάρχει στους μεγάλους του νομού.
Κώστας Μπούτιβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :