Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου. ΠΑΛΙ ΚΛΩΤΣΗΣΕ ΤΗ ΚΑΡΔΑΡΑ.

Σκοτσέζικο ντούζ με παγωμένο νερό έκανε για μια ακόμα φορά στους φιλάθλους του ο ΑΧΕΛΩΟΣ ξεκινώντας το 2015 με μια απογοητευτική ακόμα ήτα μέσα στην έδρα του με 3-1 απ’ την Ακαδημία Ευηνοχωρίου. 
Δεν χάθηκε ο κόσμος θα μου πείς από μια ήτα. Η σωτηρία της ομάδας θα κριθεί από πολλούς ακόμα αγώνες εντός κι εκτός έδρας, και στο τέλος λέει «ξυρίζουν» το γαμπρό. Το γεγονός όμως ότι ο κόσμος του ΑΧΕΛΩΟΥ που πάει στο γήπεδο γυρίζει απ’ την «κακαβαριά» με κατεβασμένα τα μούτρα, δε μπορεί να αγνοηθεί. Κάποια στιγμή πρέπει να δοθούν και κάποιες απαντήσεις γι’ αυτά τα σκαμπανεβάσματα. Θα μου πεις από ποιόν; Στο ποδόσφαιρο εκ των πραγμάτων, οι επιτυχίες πιστώνονται σε αυτούς που έχουν την ευθύνη και αποφασίζουν. Όπως, αντίστοιχα, χρεώνονται και οι αποτυχίες.
Τι έγινε λοιπόν πάλι ρε μάγκες; Μέχρι να πούμε δόξα το Θεό, πάλι Παναγία βόηθα… Κάποια στιγμή, κάποιος πρέπει να απαντήσει στο κόσμο. Η αλήθεια ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Περιμένουμε.               Καστρινός.
Το olatagoal.gr περιγράφει τον αγώνα.
Με πρωταγωνιστή τον Κώστα Πιστιόλη που σημείωσε και τα τρία τέρματα η Ακαδημία Ευηνοχωρίου κέρδισε με 3 - 1 στο Αγγελόκαστρο τον τοπικό Αχελώο. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Ευηνοχωρίου ξέφυγε από τη ζώνη των μπαράζ και μπορεί πλέον να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ ο Αχελώος έχασε μία θέση στη βαθμολογία πέφτοντας στην έβδομη. 
Ο Πιστιόλης προειδοποίησε στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο "καθάρισε" για την ομάδα του. Ο Αχελώος είχε τις φάσεις, όμως δεν κατάφερει να νικήσει το Μπράτσκα παρά μόνο σε μία περίπτωση. Στο πρώτο ημίχρονο ο επιθετικός της Ακαδημίας έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες και οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 36΄ με σουτ του νεοαποκτηθέντα Στράτου Τσιμπούκα που κατέληξε στο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος η Ακαδημία προηγήθηκε με τον Πιστιόλη, ο Αχελώος έχασε ευκαιρίες και στο 71΄ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0 - 2. Ο Αλεξάκης ξανάβαλε τον Αχελώο στο παιχνίδι στο 75΄, όμως έξι λεπτά αργότερα ο Κώστας Πιστιόλης "σφράγισε" τη νίκη της ομάδας του Δημήτρη Ξηρού. 
Το φιλμ του αγώνα
 Σουτ του Κράνη έξω από την περιοχή έδιωξε ο Κλιάφας.
 Ο Καλοκαίρης εκτελεί κόρνερ και ο Τσιμπούκας με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.
17΄ Ο Ντζελέπης γυρίζει τη μπάλα από αριστερά στον Πιστιόλη που πιάνει το σουτ με τον Κλιάφα να διώχνει εντυπωσιακά και τον Τζαμαλή να παραχωρεί κόρνερ.
22΄ Σουτ του Πιστιόλη περνάει άουτ.
29΄ Ο Κράνης βρίσκει μέσα στην περιοχή τον Πιστιόλη που πιάνει το σουτ απέναντι από τον Κλιάφα με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το δοκάρι.
31΄ Σουτ του Πιστιόλη απέκρουσε ο Κλιάφας.
32΄ Τσιμπούκας και Ζαλοκώστας συνδυάζονται και η μπάλα καταλήγει στον Καλοκαίρη που πιάνει το σουτ και ο Κόκορης πρόλαβε πριν τη γραμμή.
36΄ Ο Καλοκαίρης από αριστερά στρώνει στον Τσιμπούκα που πιάνει το σουτ και η μπάλα καταλήγει στο δοκάρι του Μπράτσκα.
37΄ Μακρινό σουτ του Καλοκαίρη απέκρουσε ο Μπράτσκας.
42΄ Σουτ του Τσιμπούκα πέρασε άουτ.
45΄ Σουτ του Κράνη από το ύψος της περιοχής πέρασε άουτ.
52΄ Γκολ. Ο Κράνης με κάθετη πάσα βγάζει τετ α τετ τον Πιστιόλη που με πλασέ κάνει το 0 - 1.
60΄ Σέντρα του Στάθη Ζαλοκώστα και ο Βαγενάς με κοντινό πλασέ στέλνει τη μπάλα άουτ.
64΄ Σέντρα του Αλεξάκη ο Καλοκαίρης πιάνει την κοντινή κεφαλιά και ο Μπράτσκας διώχνει σε κόρνερ.
65΄ Κόρνερ Καλοκαίρη ο Τσιμπούκας με κοντινή κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.
71΄ Γκολ. Ο Κράνης ανατρέπεται από το Ρόκκο μέσα στην περιοχή και ο Ντζάνης υποδεικνύει το πέναλτι. Ο Πιστιόλης ευστοχεί και κάνει το 0 - 2.
75΄ Γκολ. Ο Μαντζάνας πιάνει το σουτ που κοντράρει και η μπάλα στρώνεται στον Αλεξάκη που με κοντινή κεφαλιά μειώνει σε 1 - 2.
81΄ Γκολ. Ο Πιστιόλης βγαίνει απέναντι στον Κλιάφα, περνάει και τον τερματοφύλακα του Αχελώου και σε κενή εστία διαμορφώνει το τελικό 1 - 3.  
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Χρήστος Βασιλείου): Κλιάφας, Βαγενάς, Τζαμαλής, Μπέτσικας (54΄ Φούντας), Ταμπάκης (70΄ Ρόκκος), Ξανθόπουλος, Αλεξάκης, Τσιμπούκας, Ζαλοκώστας Ευστ., Καλοκαίρης, Μαντζάνας (77΄ Αριστόπουλος).
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (Δημήτρης Ξηρός): Μπράτσκας, Κόκορης (55΄ Παλιάτσας), Διαμαντόπουλος, Παναγιωτόπουλος Αλεξ., Ντζελέπης, Πασπαλιάρης, Παναγιωτόπουλος Χ., Μάνθος, Κράνης (80΄ Νεμποτάκης), Πιστιόλης, Ρουμελιώτης (60΄ Τριώτης).

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

poin kosmo re kosta trianta atoma itan sto gipedo

Ανώνυμος είπε...

Κωστα την απαντηση στην δινει η εντεκαδα...οταν απ τους 11 παικτες οι 3-4 ειναι ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΙΤΕΣ καταλαβαινεις που ειναι το προβλημα...