Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελ/στρου. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ.

 Ο ΑΧΕΛΩΟΣ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΡΙΟ ΑΠ’ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ.
Ο χρόνος κυλάει, οι αγωνιστικές περνάνε η «κλεψύδρα» του πρωταθλήματος τρέχει ανελέητα και ο ΑΧΕΛΩΟΣ και μπάλα η «πόρνη» δεν λέει να δώσει στους φιλάθλους του, μια μικρή ανάπαυλα χαράς. Πάλι ήτα σήμερα στην έδρα του με το Αντίρριο, με μια ομάδα που πήρε ένα τρίποντο απ’ το πουθενά. Με μία φάση ανύπαρκτη και μ’ ένα αυτογκόλ.
Μόνοι μας φτάσαμε να κάνουμε «την πάλαι ποτέ» κραταιά έδρα μας σε «μπάτε σκύλοι αλέστε», μόνοι μας πρέπει να βρούμε τη λύση. Με πρόσωπα και όχι μάσκες και προσωπεία. Με σοβαρότητα και όχι «μπουρδολογίες» και ψευτομαγκιές στις καφετέριες. Με υπομονή και όχι με μιζέρια, που είδα απλωμένη μετά και το σημερινό παιχνίδι κάτω στην «κακαβαριά». Ψηλά το κεφάλι, στον ΑΧΕΛΩΟ ποτέ δεν ταίριαξε η μιζέρια.      Καστρινός.
Το παιχνίδι από το αθλητικό site olatagoal.gr
22΄ Σουτ του Βαρελά από αριστερά έδιωξε ο Κλιάφας και η μπάλα καταλήγει στο Ζαχαρόπουλο που πιάνει νέο σουτ μέσα από την περιοχή και αποκρούει σταθερά ο Κλιάφας.
26΄ Μακρινό σουτ του Αλεξόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ.
33΄ Σουτ του Αλεξόπουλου έφυγε ελάχιστα άουτ.
35΄ Λάθος γύρισμα του Καρακώστα η μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Φλωρόπουλου και στη συνέχεια απομακρύνουν οι αμυντικοί.
43΄ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Καλοκαίρη έφυγε άουτ.
53΄ Σε σέντρα από δεξιά ο Κλιάφας χάνει τη μπάλα, όμως προλαβαίνει και διώχνει πριν γίνουν απειλητικοί οι παίκτες του Ατρομήτου. 
56΄ Κόρνερ Καλοκαίρη ο Μπούρος πιάνει κεφαλιά και η μπάλα περνάει άουτ.
61΄ Γκολ. Ο Παπαποστόλου εκτελεί κόρνερ και ο Τσιμπούκας στην προσπάθεια να απομακρύνει στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0 - 1.
65΄ Αλεξάκης και Καλοκαίρης συνδυάζονται με το δεύτερο να πιάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα περνάει άουτ.
72΄ Παράλληλη πάσα μέσα στην περιοχή ο Αλεξόπουλος πιάνει το σουτ όμως η μπάλα κοντράρει στον Ξανθόπουλο.
80΄ Σουτ του Αλεξάκη μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Φλωρόπουλος.
84΄ Σουτ του Τσιμπούκα μέσα από την περιοχή έδιωξε εντυπωσιακά ο Φλωρόπουλος δοκάρι και κόρνερ.
87΄ Κοντινό σουτ του Κουτούμπα απέκρουσε ο Φλωρόπουλος.
90΄ Τρία συνεχόμενα σουτ των παικτών του Αχελώου μέσα από την περιοχή κοντράρουν στα σώματα των αμυντικών του Ατρομήτου. 
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Χρήστος Βασιλείου): Κλιάφας, Ρόκκος, Μπούρος, Ξανθόπουλος, Βαγενάς, Τσιμπούκας, Αλεξάκης, Μαντζάνας, Τζαμαλής, Καλοκαίρης, Μήτσος (81΄ Κουτούμπας).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Περικλής Παπαποστόλου): Φλωρόπουλος, Παπαποστόλου, Αποστολόπουλος (90΄ Ράπτης), Μπίμπας, Καρακώστας, Ζαχαρόπουλος, Βαρελάς, Πετσίνης, Αλεξόπουλος, Γιαβρούτας (88΄ Κάκκος Δ.), Κάκκος Β.


6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

αχελωος αγγελοκαστρου ή αχελωος αγρινιου και περιχωρων?

Ανώνυμος είπε...

Καλη ερωτηση φιλε μου....τουλαχιστον να παιζανε σαν Αγγελοκαστριτες...αυτοι παιζουν σα μπαλαρινες..

Ανώνυμος είπε...

προσεξες πως ειχε ολους τους αγγελοκαστριτες στον παγκο?τοσο καλυτεροι ηταν αυτοι που επαιζαν?και γιατι μονο μια αλλαγη στο ογδοντα?περιμενω ειλικρινεις απαντηση.....

Ανώνυμος είπε...

Παιδια θυμηθειτε την ομαδα με αλεξακη μπετσικα ζαλοκωσταιους ρουσογιαννη γιαννιωτη μπουτιβα κ.α Αγγελοκαστριτες...Εβλεπες παθιασμενο ποδοσφαιρο κ οι παικτες ματωναν για το χωριο μας...ο κοσμος εβραζε κ τα συρματα ετοιμα να πεσουν απ την μανια του κοσμου που παντα αποτελουσε τον 12 παικτη...κ τωρα βλεπεις ενα ξενερωμα να πλαναται πανω απ την Κακαβαρια...

Καστρινός είπε...

Έχω μια απορία ρε λεβέντες. Αν βάλτε τ’ όνομά σας σ’ αυτό που πιστεύετε και γράφεται θα σας πει κανείς τίποτα; Έτσι μ’ ανωνυμία και κουκούλες, δεν πρόκειται ποτέ να βρούμε άκρη.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Κωστα η ανωνυμια ειναι η καλυτερη λυση σε ορισμενες περιπτωσεις γτ στο χωριο μπαινουν ταμπελες ευκολα..κ οταν εμεις ειμασταν στο γηπεδο κ σε ολα τα εκτος κ οταν γινοταν φασαριες εμεις ειμασταν οι χειροτεροι ανθρωποι κ αυτοι που δεν αγαπουσαν την ομαδα κ το χωριο τοτε τι να πεις....επειδη δεν δεχομασταν βρισιες κ τσαμπουκαδες στο χωριο μας ειμασταν οι καφροι απο ορισμενους κ μας δειχαν με το δαχτυλο..κ οταν πηγαιναμε στα εκτος κ φευγαμε κυνηγημενοι τοτε μας λεγανε που εισασταν ωρε παιδια που σας χρειαζομασταν....αυτο ηταν κ ειναο το Δ.Σ της ομαδας