Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΑΧΕΛΩΟΣ Αγγελοκάστρου. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ.

Ρωτάω τον κάθε λογικό άνθρωπο! Αν αρρωστήσεις τι θα κάνεις; Θα πάρεις αντιβίωση ή θα πάρεις τηλέφωνο τη θειά σου να σε ξεματιάσει;  Ε ο ΑΧΕΛΩΟΣ κάπου εκεί μέσα στις γιορτές αρρώστησε, όχι από γρίπη. Κόλλησε αυτό το κολομικρόβιο, της Αγγελοκαστρίτικης «μαλάκυνσης», που εμφανίζεται κατά καιρούς και σκοτώνει ότι καλό πάει να γίνει σ’ αυτό τον τόπο. Και το τραγικό είναι ότι ενώ έπεσε πάλι αυτή η μάστιγα και πολεμάει να αποτελειώσει τώρα τον ΑΧΕΛΩΟ, αντί να ψάξουν όπως γίνεται σ’ αυτή τη περίπτωση το φάρμακο, οι ιθύνοντες εκεί, ψάχνουν να ξορκίσουν το κακό με ευχολόγια και με κομπρέσες. Και έτσι η αρρώστια εξαπλώνεται και ο κατήφορος μοιάζει ασταμάτητος για την Αγγελοκαστρίτικη ομάδα. Ο Θεός να με βγάλει ψεύτη, αλλά σκιάζομαι ότι στο τέλος δεν θα υπάρχει ούτε γιατρός ούτε φάρμακο, για να συμβάλει να σωθεί η ομάδα.
Δεύτερη συνεχόμενη ήτα μέσα στην έδρα του, από το Θέρμο τούτη τη φορά. Υπάρχει καμιά εξήγηση; Τι παίζεται και τι παίχτηκε αυτό το πρόστυχο δεκαπενθήμερο των εορτών;        Καστρινός.

4 σχόλια :

Δημος Μπετσικας είπε...

Έτσι ακριβως!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σταματήστε αυτήν την σκληρη κριτική ρε μαγκες για ποδοσφαιρο μιλαμε και μαλιστα ερασιτεχνικο.. Ξερεις τι σημαινει αυτο??? Αν θελεις μπορουσες να παρεις την ομαδα εσυ και να εφερνες τον Κατσουρανη πριν κλεισει στον Ατρομητο. ΕΛΕΟΣ! Αν μιλας ετσι στα παιδια που κανουν το χομπι τους και παιζουν για την ομαδα του χωριου σου τοτε για σοβαροτερα θεματα τι κανεις? Μαστιγωνεις τον κοσμο?? Αντε να σου βαλω και τον ορισμο για το τι σημαινει ερασιτεχνικο μιας που το εχεις ξεχασει...

ερασιτεχνικός (ερασιτεχνικός σταθμός / αθλητισμός) Επίθ. που γίνεται για προσωπική ευχαρίστηση, όχι ως επάγγελμα

Κώστας είπε...

Απ’ έξω απ’ το χορό πολλά τραγούδια ξέρεις. Για το χρήμα κλοτσάνε, όχι όλοι, οι περισσότεροι Ανώνυμε. Και η καλοπροαίρετη κριτική ποτέ δεν έκανε κακό. Αφύπνιση προσπαθεί να φέρει και τίποτα παραπάνω. Και έχει γίνει αυτό ουκ ολίγες φορές στον ΑΧΕΛΩΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ Δικιο εχεις οτι χρειαζεται αφυπνιση , απο το χωριο καταγομαι και γι αυτο μιλησα. κι εγω εχω παιξει ποδοσφαιρο και αν τουλαχιστον δεν πληρωνεσαι και δουλευεις και προσπαθεις να παιξεις και για την ομαδα του χωριου σου δεν ειναι ωραιο να μιλαμε τοσο σκληρα...Τωρα αν πληρωνεσαι και δεν κανεις σωστα τη δουλεια σου ( οπως και σε καθε επιχειρηση ετσι και στο ποδοσφαιρο) τοτε ασφαλως θα δεχτεισ σκληρη κριτικη.Σωτηρης