Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Η «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

Η τελική λίστα των επιθυμητών ενισχύσεων του φετινού ΑΧΕΛΩΟΥ είναι μακροσκελής. Και για περίοδο οικονομικής ανομβρίας, το αγωνιστικό πλάνο απαιτούσε προτεραιοποίηση των αναγκών, κι αυτό έγινε. Με τις σωστές αυτές επιλογές, ο ΑΧΕΛΩΟΣ μπορεί να «αλλάξει επίπεδο» σε σχέση με την περσινή χρονιά.
Αναλυτικά οι αλλαγές στο "ρόστερ" του εφετινού ΑΧΕΛΩΟΥ είναι οι εξής:
Προπονητής: Χρήστος Βασιλείου
Ήρθαν: Βαγενάς Βασίλης (Άγραφα), Βασίλης Κλιάφας (Δόξα Καινουρίου), Κώστας Φάτσαλης, Στάθης Τζαμαλής (Ολυμπιακός Παναιτωλίου), Αλέξης Ρόκκος (Κεραυνός Μυρτιάς), Βαγγέλης Καραλής (Κ17 Παναιτωλικού), Βασίλης Μήτσος (ΑΟ Γλυφάδας), Κώστας Ταμπάκης (Δόξα Καινουρίου), Περικλής Σερμιτζέλης, Δημήτρης Ξανθόπουλος (Αστέρας Καμαρούλας)
Έφυγαν: Γιάννης Κουβέλης, Ηλίας Γιαννιώτης (Κ20 Παναιτωλικός), Δημήτρης Μπακογιάννης (Κ17 Παναιτωλικός), Κώστας Ρουσογιάννης (Αναγέννηση Αστακού), Τάσος Αναστασίου (ΠΑΟ Καλυβίων), Νίκος Παπουτσής (ΠΑΟ Καλυβίων)
Η φιλοσοφία που μεταλαμπαδεύει ο Βασιλείου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας είναι αμιγώς επιθετική (με την παραδοσιακή ποδοσφαιρική έννοια). Ο ΑΧΕΛΩΟΣ φέτος φιλοξενεί νεαρούς φιλόδοξους ποδοσφαιριστές ικανούς να αιφνιδιάσουν και να χτυπήσουν στην πλάτη της άμυνας κάθε αντιπάλου.
Αν και τα πρώτα φιλικά της προετοιμασίας, δεν προσφέρεται για εξαγωγή αγωνιστικών συμπερασμάτων, και το κάθε αποτέλεσμα δεν πρέπει να αποπροσανατολίζει τους φιλάθλους, πληροφοριακά και μόνο στα δύο πρώτα φιλικά η ομάδα μετράει μια νίκη με τον Απόλλωνα Δοκιμίου με 2-0 και μια ήτα με τον Κεραυνό Μυρτιάς με 2-1. Η φετινή ομάδα «οικογένεια» του ΑΧΕΛΩΟΥ δουλεύει απερίσκεπτη, και την Τετάρτη έχει νέο φιλικό προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου. Αυτά και θα επανέρθουμε.
Καστρινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :